Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet ezt visszacsinálni?...

Lehet ezt visszacsinálni? Semiképp? ( költői kérdés, de a válaszokat is várom)

Figyelt kérdés
Fura dolgaim vannam mostanában. Elhagyott a barátom. Aztán visszaemlékeztem, hogy 16 voltam, amikor egy alkalmas eszközzel önkielégitést végeztem. Ráadásul katolikus iskolába jártam, és nagyon szar napok jártak rám.Elszakadt a cérna- és tényleg. lehet, hogy ezért nem vesznek komolyan a fiuk? Tényleg ,lehet, hogy emiatt? Aztán volt barátom,de a szerelem hiányzott, folyton elküldtem öket, mert féltem, hogy kiderül. szar ügy, nem? ( 24 éves vagyok )lehetek még szerelmes? lehet még belém igazán szerelmes valaki? vagy elszartam ott és akkor. Ha elmondom a szerelmemnek, nem fog elhagyni emiatt?
2010. márc. 18. 08:07
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

hát éppen ez az, kevés a tartós kapcsolat, halódnak, távkapcsolatban élnek. Éppen ezért aggódom. Azt látom, hogy éppen azok maradnak együtt, akik megfelelő erkölcsi alapokon nyugvó életet élnek. És azok mennek előbb utobb tönkre,akik az anyagba süppednek, legyen az szex ,vagy vagyon, vagy bármi hasonló.

Az ,hogy van élet az élet után? És van müködő sikeres családrendszer ezek után is, ez a kérdés.

Egyébként most is szembekerültem valakivel. mondom ,mindennapos a konfrontációm. Vagy én vagyok hülye vagyök.

2010. márc. 18. 11:54
 22/25 anonim ***** válasza:
Ez is totál gáz az egyházban. Minden féle törvényt meg félelmet a fejedbe tömnek, de azt nem mondják meg hogy egyes életszagú szitukban mit hogy kell tenni. A papok adnak elvileg tanácsot párkaspcsolatról, gyereknevelésről, amikor fingjuk sincs az egészről. RÖHEJ! Kislány, vedd elő a józan paraszti eszed, és hallgass a szívedre, de ne arra amit teletömtek haszontalan holt szavakkal, hanem amit az Isten személyesen neked teremtett.
2010. márc. 19. 07:58
 23/25 anonim válasza:

Szia!

abból,amit írtál egy kicsit szerintem másra is lehet következtetni.

Szóval szerintem van egy alap dolog,ami nemi hovatartozásodból fakad(tehát amiatt,hogy nő vagy)ez pedig ugye az lenne,hoyg már család, baba,házasság,stb.Arra,hogy ezt még nem találtad meg,keresel egy okot,tehát,hogy az egyháznak "nem tetsző"dolgokat csináltál.

Az, a gáz,hogy a kettő között nincsen ok-okozati kapcsolat.Tehát nem a "bűnös" dolgaid miatt nem találsz párt.Egyszerűen nem úgy jött még ki a lépés.

Tény az,hogy az egyház tanításait meggyőződéssel gyakorlók nem mennek szét olyan nagy arányban, hiszen amit Isten egybekötött...De gondolkodtál már azon,hogy valóban boldogan élnek-e?Vagy válnának ők,csak erősebb a meggyőződésük,hogy már egymáshoz vannak "láncolva"

Én veled egyidős vagyok,van egy élettársam már jó ideje. Mindkettőnk katolikus nevelést kapott,jártunk egyházi iskolába stb.Az a különbség köztünk(te is mi),hogy mi magát a vallást elfogadjuk,erkölcsi értékeit fontosnak tartjuk,DE nem mindenek felett állónak.

Szóval szerintem egyszerűen járj nyitott szemmel,és gondolkodj el azon,hogy mik az ésszerű tanítások,és melyek azok,amik már már "kicsit"elavultak,és a természet törvényeinek is ellentmondanak.

2010. márc. 19. 13:20
 24/25 A kérdező kommentje:

nem is gondoltam, hogy ennyi okos, becsületes, pengearc srác van ezen a fórumon. ))

pont nektek!

2010. márc. 19. 14:05
 25/25 A kérdező kommentje:

szia utolsó hozzászoló.

Hát épp ez az. Én is fontosnak tartom az elveket, mert azt látom, hogy ez igenis érték. Ez az egyetlenegy, amiben, tévedtem.Mert nekem meg azok a srácok nem jönnek ,be, akik szexmániások.

Azt látom, hogy te is arra vagy büszke, amiben az érték van, ez egyértelmű. Minden fiu rendes lányra vágyik.

Jelentkezzen, aki nem!

2010. márc. 20. 06:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!