Lehet ezt visszacsinálni? Semiképp? ( költői kérdés, de a válaszokat is várom)
Figyelt kérdés
Fura dolgaim vannam mostanában. Elhagyott a barátom. Aztán visszaemlékeztem, hogy 16 voltam, amikor egy alkalmas eszközzel önkielégitést végeztem. Ráadásul katolikus iskolába jártam, és nagyon szar napok jártak rám.Elszakadt a cérna- és tényleg. lehet, hogy ezért nem vesznek komolyan a fiuk? Tényleg ,lehet, hogy emiatt? Aztán volt barátom,de a szerelem hiányzott, folyton elküldtem öket, mert féltem, hogy kiderül. szar ügy, nem? ( 24 éves vagyok )lehetek még szerelmes? lehet még belém igazán szerelmes valaki? vagy elszartam ott és akkor. Ha elmondom a szerelmemnek, nem fog elhagyni emiatt?2010. márc. 18. 08:07
1/25 anonim válasza:
Lehet, hogy kissé depressziós vagy. Pszichomókus kéne neked, mert próbálod a régmúltban történt dolgokat a jelenlegi szerencsétlenséged okaként felfogni. Szerinted hány nő elégitette ki magát 16 éves korában vibrivel? Rengeteg. Vagy épp egy nálánál kétszer olyan idős pasival. És? Mind normális... Nem vagyok szakember, de menekülnék egy ilyen macerás nő elől...
2/25 A kérdező kommentje:
köszi legalább őszinte vagy.sajnos a katolikus nevelés az oka mindennek.a pszihomókus sokba kerül.
2010. márc. 18. 08:26
3/25 A kérdező kommentje:
szóval fogadjam el ami van, és örüljek, hogy élek. Tudod, lehet, hogy nehéz elképzelni, de az ismerőseim között, senki nem csinál ilyet. mindenki hivő ,meg rendes tisztességes férfi, meg nő. Legjobb, ha elfogadom magam és kész.
2010. márc. 18. 08:34
4/25 anonim válasza:
Szia!
Figyeljcsak, "pszichomókusnak" tanulok. Nem végezhetek terápiát hivatalosan merthát még nem végeztem. De ha gondolod és úgy érzed, hogy tudnék segíteni írj egy e-mailt!
5/25 A kérdező kommentje:
nagyon rendi vagy. mail megy! ha sikerül elküldenem outlookon. ( Nem fogok lamentálni, nyugi, csak röviden vázolom )
2010. márc. 18. 09:04
6/25 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Mármint nyilván nem kérnék érte semmit.
7/25 anonim válasza:
Látszik, hogy vallásos iskolába jártál... az ilyen marhaságokon normális ember 16 évesen túlteszi magát.
8/25 A kérdező kommentje:
nekem most van az ideje, hogy " túltegyem magam " rajta.
Túlvagyok egy meghiúsult házasságon ugyanis.
2010. márc. 18. 09:14
9/25 A kérdező kommentje:
vettem neki boxert))), meg egy csomó dolgot, sokat nevettünk, föztünk, rengeteget beszélgettünk, mégis visszamondta a házasságot.
2010. márc. 18. 09:17
10/25 anonim válasza:
"Privát e-mail a válasz írójának" -ra kattintva tudsz mailt írni neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!