Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lehet ezt visszacsinálni?...

Lehet ezt visszacsinálni? Semiképp? ( költői kérdés, de a válaszokat is várom)

Figyelt kérdés
Fura dolgaim vannam mostanában. Elhagyott a barátom. Aztán visszaemlékeztem, hogy 16 voltam, amikor egy alkalmas eszközzel önkielégitést végeztem. Ráadásul katolikus iskolába jártam, és nagyon szar napok jártak rám.Elszakadt a cérna- és tényleg. lehet, hogy ezért nem vesznek komolyan a fiuk? Tényleg ,lehet, hogy emiatt? Aztán volt barátom,de a szerelem hiányzott, folyton elküldtem öket, mert féltem, hogy kiderül. szar ügy, nem? ( 24 éves vagyok )lehetek még szerelmes? lehet még belém igazán szerelmes valaki? vagy elszartam ott és akkor. Ha elmondom a szerelmemnek, nem fog elhagyni emiatt?
2010. márc. 18. 08:07
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
marhaság! persze,hogy marhaság. Csak az a baj ,hogy szeretek katolikus lenni.
2010. márc. 18. 09:33
 12/25 A kérdező kommentje:
Szerintetek mi volna hasznosabb szexológust keresni, vagy pszihomokust?
2010. márc. 18. 09:36
 13/25 anonim ***** válasza:
Mi az hogy szeretsz katolikus lenni? Istent szereted vagy a katolikusságot? Utálom az egyházat emiatt hogy hülyeségeket töm a tapasztalatlan fiatalok fejébe. Én is onnan jöttem, nem a levegőbe beszélek. Csak én épp evangélikus voltam. Szerinted milyen Isten az aki megbüntet azért mert maszturbáltál 16 évesen? HÜLYESÉG! Gondolkoztál már ezen? Az egyház az CSAk egy rendszer. Az Isten máshol van. A szívedben. Te megbüntetnéd a gyereked 8 évvel azután hogy maszturbált? Na, pedig nem is vagy Isten, mégis van ennyi eszed. Akkor Őt miért kell lebecsülni, bekategorizálni? Ébresztő kislány. Lehet hogy katolikus vagy, de hogy az Istenről fogalmad sincs, az nagyon valószínű.
2010. márc. 18. 09:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Mellesleg egy kiugrott katolikus pappal élek vadházasságban, túl vagyok egy váláson. Nagyon boldogok vagyunk, dugunk mint a nyulak, masztizok is sokat, mégsem éreztem magam soha ilyen közel Istenhez, mint most. Ne feledd a betű öl, a lélek tart meg.
2010. márc. 18. 09:50
 15/25 A kérdező kommentje:
köszönöm, megnyugtató, amit irtatok.
2010. márc. 18. 10:09
 16/25 anonim válasza:
100%

Szia

a kérdésedre a válasz, hogy a fenébe ne lehetnél szerelmes?Hogy a fenébe ne szerethetnének viszont?Ezt nem az határozza meg,hogy masztiztál vagy sem. És miért kellene az orrára kötnöd,ha nem kerül szóba?Amúgy nyilván ő is csinálta,hisz fiú.

Nem szartál el semmit.Próbálj meg vidám és egy kicsit magbiztosabb lenni,ami vonzza a srácokat.

Ja és még vmi,általában családsegítő szolgálatoknál szokott lenni ingyenes pszichológiai tanácsadás,ha egyedül nem megy:)

2010. márc. 18. 10:55
 17/25 anonim ***** válasza:
61%

Az oké h szeretsz katolikus lenni, de azt nem kell szeretned h belédnevelték a félelmet!

teljesen normális h 16 évesen maszturbáltál.

de ha szégyelled tagadd le, ki fogja ellenőrizni? senki!

amugy nem szégyen lépj tul rajta! az összes pasi is masztizik 16 évesen, nekik se szégyen! akkor egy nőnek miért lenne az?

2010. márc. 18. 11:06
 18/25 anonim válasza:
100%

Szia!

21/F vagyok. A maszturbálással semmi gond,ezen nem szabad fennakadni. Halál természetes,a katolikus egyháznak meg épp elég irracionális,természettel gyökeresen ellenkező tanítása van,persze ez nem csoda,maga a vallás fogalma is irracionális tényezőkön alapul. De most nem kívánok morálfilozofálni,12 évet húztam le ilyen katolikus gimiben,hogy tudjam,a világ egyik legpompásabb átverése a vallásokban való fanatikus hit. Belédrögzülnek a marhaságok és alig lehet őket levedleni,mivel a nevelésnek hatalmas ereje és meghatározó szerepe van. De hiszem,hogy tapasztalattal meg lehet őket cáfolni,pusztán józan ésszel. Maszturbálni nem bűn,csak mint mindent,mértékkel lehet,mert ugyebár belefásulsz.

A probléma egyébként a kérdésedben sokkal inkább az,ami egy globális probléma: miért ilyen halandóak a mai kapcsolatok? Manapság mint a fehér holló olyanok a valós bizalmon alapuló,őszinte,akár idealista gondolatokon alapuló kapcsolatok.

Sztem inkább erre kéne törekedj,mint hogy a maszturbálás gondolata bántson. De ez csak egy tanács,nem kell megfogadni,ha nem szeretnéd. Üdv

2010. márc. 18. 11:20
 19/25 A kérdező kommentje:

mert egy nőnek a szerepe az anyaság körül van, már az én koromban, és a biztonág megteremtésének. Kicsit van köztünk korkülönbség, a ti korotokban én is igy éreztem, de most már máshogy látom, persze ez félelem, de lehet hogy jogos.

DE feltétlen sokkal jobban érzem most magam ,mint egy órája!!!!!!!!!!

Kedves pszihológus lány!!Kattintottam az igenre az oldalamon, mostmár tudsz nekem irni válaszlevelet, ha gondolod.

2010. márc. 18. 11:20
 20/25 A kérdező kommentje:

Kedves pszihologusnak készülő lány.

Bejelöltem az igent, most már fogadok levelet, ha gondolod irj választ.

2010. márc. 18. 11:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!