Lehet ezt visszacsinálni? Semiképp? ( költői kérdés, de a válaszokat is várom)
Szia
a kérdésedre a válasz, hogy a fenébe ne lehetnél szerelmes?Hogy a fenébe ne szerethetnének viszont?Ezt nem az határozza meg,hogy masztiztál vagy sem. És miért kellene az orrára kötnöd,ha nem kerül szóba?Amúgy nyilván ő is csinálta,hisz fiú.
Nem szartál el semmit.Próbálj meg vidám és egy kicsit magbiztosabb lenni,ami vonzza a srácokat.
Ja és még vmi,általában családsegítő szolgálatoknál szokott lenni ingyenes pszichológiai tanácsadás,ha egyedül nem megy:)
Az oké h szeretsz katolikus lenni, de azt nem kell szeretned h belédnevelték a félelmet!
teljesen normális h 16 évesen maszturbáltál.
de ha szégyelled tagadd le, ki fogja ellenőrizni? senki!
amugy nem szégyen lépj tul rajta! az összes pasi is masztizik 16 évesen, nekik se szégyen! akkor egy nőnek miért lenne az?
Szia!
21/F vagyok. A maszturbálással semmi gond,ezen nem szabad fennakadni. Halál természetes,a katolikus egyháznak meg épp elég irracionális,természettel gyökeresen ellenkező tanítása van,persze ez nem csoda,maga a vallás fogalma is irracionális tényezőkön alapul. De most nem kívánok morálfilozofálni,12 évet húztam le ilyen katolikus gimiben,hogy tudjam,a világ egyik legpompásabb átverése a vallásokban való fanatikus hit. Belédrögzülnek a marhaságok és alig lehet őket levedleni,mivel a nevelésnek hatalmas ereje és meghatározó szerepe van. De hiszem,hogy tapasztalattal meg lehet őket cáfolni,pusztán józan ésszel. Maszturbálni nem bűn,csak mint mindent,mértékkel lehet,mert ugyebár belefásulsz.
A probléma egyébként a kérdésedben sokkal inkább az,ami egy globális probléma: miért ilyen halandóak a mai kapcsolatok? Manapság mint a fehér holló olyanok a valós bizalmon alapuló,őszinte,akár idealista gondolatokon alapuló kapcsolatok.
Sztem inkább erre kéne törekedj,mint hogy a maszturbálás gondolata bántson. De ez csak egy tanács,nem kell megfogadni,ha nem szeretnéd. Üdv
mert egy nőnek a szerepe az anyaság körül van, már az én koromban, és a biztonág megteremtésének. Kicsit van köztünk korkülönbség, a ti korotokban én is igy éreztem, de most már máshogy látom, persze ez félelem, de lehet hogy jogos.
DE feltétlen sokkal jobban érzem most magam ,mint egy órája!!!!!!!!!!
Kedves pszihológus lány!!Kattintottam az igenre az oldalamon, mostmár tudsz nekem irni válaszlevelet, ha gondolod.
Kedves pszihologusnak készülő lány.
Bejelöltem az igent, most már fogadok levelet, ha gondolod irj választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!