Parom semmikep sem szeretne sexelni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
16 eves fiu vagyok....baratnom is 16....o azt mondja hogy meg nem erze felkeszulve magat...viszont en mar teljesen erettnek erzem magam...szerintetek varjak?vagy van valami mod amivel ra tudnam venni...amugy kapcsolatunk lassan 1 eves...es tobbszor eljutottunk odaig hogy o vetkozott...helyesirasert bocs...es elore is koszonok mindent!2010. márc. 17. 21:13
11/13 anonim válasza:
Ettől a "ha igazán szeret, akkor vár" szövegtől már borsózik a hátam.
Ha a srácnak punci kell akkor keresse meg azt amelyiket megkaphatja! Ha szerelem kell akkor meg maradjon a csajnál. Egyik sem elítélendő, de nem kell szenvedni, ha a másikat akarja a srác.
12/13 anonim válasza:
19F
Bárcsak minden pasi így gondolkozna ahogy te:D:D Főleg 19 évesen:D
Teljesen egyetértek vele, ne erőltesd, mert csak ezzel azt éred el, hogy azt hiszi, csak a szexre hajtasz. Ha szereted, vársz amíg készen áll, és hidd el, olyankor fog akarni téged, amikor nem is gondolnál rá, meglep majd, és sokkal jobb lesz, mintha most megfektetnéd.
13/13 anonim válasza:
tegnap 20:43
Na ja! Szeintem is fektessen meg mást addig is, és akkor kétszer olyan jó lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!