Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Parom semmikep sem szeretne...

Parom semmikep sem szeretne sexelni. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 eves fiu vagyok....baratnom is 16....o azt mondja hogy meg nem erze felkeszulve magat...viszont en mar teljesen erettnek erzem magam...szerintetek varjak?vagy van valami mod amivel ra tudnam venni...amugy kapcsolatunk lassan 1 eves...es tobbszor eljutottunk odaig hogy o vetkozott...helyesirasert bocs...es elore is koszonok mindent!
2010. márc. 17. 21:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

ha nem szeretné még a barátnőd akor nem szabad erőltetni..nem kell az 1 évre hivatkozni:)

ha szereted tudsz rá várni

és nagyon helyes hogy nem az első 2 pasinak adja oda magát akit 2 hete ismer

neaggódj, ha szeret bizonyára nem sokáára be fog következni:)

csak ne erőltesd:)

2010. márc. 17. 21:15
 2/13 anonim ***** válasza:

Ezt teljesen átlagos!

Sok kitartás kell hozzá!

És hogy minnél jobban bizzon benned, és tudja, hogy nem csak azt akarod tőlle!

2010. márc. 17. 21:16
 3/13 anonim ***** válasza:
Ha igazán szereted őt, akkor szerintem tudsz még várni rá. Sok lány van, akinek több idő kell... úgyhogy csak azt tudom tanácsolni, hogy türelem! Bár nem tudom pettingelni mennyire szoktatok, mert az, hogy vetkőzött, számomra nem árul el sokat. Szóval pettingeljetek sokat, ismerjétek meg a másik testét, hogy ki mit élvez, kinek hol vannak az erogén zónái, és hidd el a csaj nem fogja sokáig bírni. :)
2010. márc. 17. 21:19
 4/13 anonim ***** válasza:
36%
terhes vagy!
2010. márc. 17. 21:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Probalkozok majd:Dkosz szepen:)
2010. márc. 17. 21:23
 6/13 anonim válasza:

áhh istenem ...

tipikus pasi -.- várjál még vele ne kényszerísd majd ha a csaj felkészült hidd el szlni fog és akor majd sima ügy lesz

2010. márc. 17. 21:45
 7/13 anonim ***** válasza:
Hát haver... Marad a majomcsapda továbbra is...
2010. márc. 17. 23:00
 8/13 anonim ***** válasza:
53%
1 év után már illő lett volna megadni magát ha igazán szeretne és gerjedne rád!!!!!!!!!!!!!Hát nemtudom:S Próbálkozz.......
2010. márc. 17. 23:41
 9/13 anonim ***** válasza:

LEhet h telebeszélték a fejét a nagyokosok és mások véleményére alapozva gáznak tartja.

Okosodj a neten! Tanulj meg mindent a punciról és a működéséről. Képezd magad, és amikor legközelebb vetkőzik, fontos hogy a bugyit a nadrágjával együtt húzd le. Nyald ki rendesen a punciját, és hagyd hogy játsszon a farkaddal. Mutads meg neki és ismertesd meg vele! Idővel majd többet fog akarni, ha jól csinálod.

2010. márc. 18. 00:59
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem bírod, menj és verd ki...

A csajnál meg ne erőltesd a dolgot, mert bunkó dolog. Csak mert neked kefélhetnéked van már és "felkészült vagy", az nem azt jelenti, hogy a nők/lányok is így működnek. Nekik néha több idő kell.

Ha igazán szereted, vársz rá akármeddig, ha viszont csak reszelhetnéked van, keress mást inkább - szerintem.

19/F

2010. márc. 18. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!