hát a pasik max annyit élveznek benne h lássák h te élvezed amit ők csinálnak rajtad..:) meg mit parázol annyit?a legjobb dolog amit férfi meg nő csinálhat, annyira nem szeretem az ilyesmit mikor ennyire paráznak az ilyen sexes dolgoktól mintha valami bűn lenne.:/ meg miért tartogatod a szüzességed ennyire?ha a pasit nem találod alkalmasnak erre a megtiszteltetésre, akkor azt tudod magadtól is, mi nem tudhatjuk helyetted.
2010. márc. 21. 20:50
32/50 anonim válasza:
Valamelyik osztálytársad majd jól elkap, aztán megdögönyöz. Vagy inkább megdugványoz?
2010. márc. 21. 21:28
33/50 anonim válasza:
a szűzhártyán alapból van egy lyuk, tehát nem ÁTszakad...
2010. márc. 21. 22:20
34/50 anonim válasza:
Simán engedd! Megeshet h átszakad de kicsi a valószínűsége.
Ne legyél már ilyen elvárt jókislány!!! Mi van ha átszakad??!!! Te is a szőke hercegednek tartogatod???
Komolyan már teljesen megzavarodok a sok idealista "ha eljön az idő" kislányoktól!!! :SSSSSSSSSSSSSS pfff
2010. márc. 21. 22:25
35/50 anonim válasza:
18 éves létedre tényleg nagyon éretlen vagy...
Ok, hogy nem akarsz lefeküdni vele.
De azért egy kis egyéb öröm...
2010. márc. 21. 22:47
36/50 anonim válasza:
az en pasim epp arra izgul, amikor latja hogy elelvezek a kezei kozt...de a nyelvet sem adnam senkinek..ha nem akarod engedni hogy megujjazzon, akkor nyaljon ki...az szerintem sokkal jobb:)...19/L
2010. márc. 21. 22:49
37/50 anonim válasza:
ugyan hagyd neki:)
am miért baj ha átszakad a szűzhártyád?:)
nem értem miért gond ez egy 18éves lánynak:-D
én 15 évesen paráztam ezen:)
és még is megtörtént és jó volt nagyon:)
szóval kár aggódnod:)
16/L
2010. márc. 21. 23:03
38/50 anonim válasza:
ha nem akarod hogy átszakadjon ne engedd hogy megujjazzon...nem a szűzhártyától vagy szűz hanem attól hogy még nem érintettek..és gondolom te azért nem akarod hogy átszakadjon mert nem akarod "elveszteni"...de ha megújjaz már nem vagy szűz..a hártya még ott lesz, de az nem számít.
2010. márc. 22. 00:01
39/50 anonim válasza:
00.01...ekkora hulyeseget hogy lehet irni?!...mar meg ne haragudj....ha megujjaznak, attol meg szuz maradsz...amikor viszont beleraknak egy meretes himvesszot a vaginadba, akkor bucsut inthetsz a szuzessegednek...
2010. márc. 22. 11:49
40/50 anonim válasza:
Akkor csak simizze a csiklódat, és puszilgassa a melleidet, vagy nyaljon ki!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!