Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Szerintettek engedjem?

Szerintettek engedjem?

Figyelt kérdés

a barátom szeretne orálisan kényeztetni de ciki ha tisztára beindulok stb....

és ezért eddig nem engedtem... de azt nem mondtam, h ezért csak annyit, h még nem szeretném....

fiúk/ férfiak nektek tetszik ha 1 csaj beindul attól amit csináltok? mármint, h inkább kiröhögitek, h ennyitől beindul vagy örültök neki, mert akkor látjátok, h jól csináljátok?

2010. szept. 2. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen a legjobb dolog látni, hogy élvezed amit csinál. Ne légy butuska, és add át magad az élvezeteknek. Neki is kielégítő, mert örül és magabiztosságot nyer abból, hogy látja hogy jól csinálja, és te is élvezhetsz nyugodtan. Nem hallottam még olyanról, hogy valaki cikinek vagy nevetségesnek tartotta. Csináld nyugodtan, szuper lesz! :P

18/F

2010. szept. 2. 17:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy örülünk, ha szereti azt,amit csinálunk
2010. szept. 2. 18:05
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Így van, tiszta ciki, ha jól érzed magad és élvezed a szexet, pfúj, szégyelld magad, süllyedj el... Menj vissza inkább babaázni, az való neked, nem a szex.
2010. szept. 2. 18:06
 4/10 A kérdező kommentje:

lehet, h hülye vagyok.. és a kérdés se 1 hú de értelmes.... de kíváncsi voltam....

szerintem ha szeret akkor tényleg örül....

de voltak fúra beszólásai, h menstruáló csajjal nem feküdne le mert az gusztustalan..... mert tocsog a vérben meg mit tudom én.... és ez elgondolkozatott.....

2010. szept. 2. 18:09
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Én lány vagyok,de válaszolok:

Figyelj,tényleg hülyeség a kérdés,de hogy megnyugodj: a pasik imádják,ha egy csak beindul és az orális szex teljesen elfogadott dolog,alapvető eleme a szexuális együttléteknek(persze nem mindenki szereti,ezt is el kell fogadni,de nincs benne szégyellni való)

Úgy látom,kicsit éretlenek vagytok még mind a ketten,valószínűleg nem egy korcsoport vagyunk,úgyhogy most nem mondok többet :) Egy a lényeg,ebből ne csinálj problémát,de ha nem bízol benne,akkor beszélgess vele a "problémáról".

21/L

2010. szept. 2. 18:14
 6/10 anonim ***** válasza:
Menstruáló puncit tényleg undorító nyalni. Emellett még akkor is szuper dolog látni az élvezkedő lány arcát, ha nem szereted. Ne aggódj, egy pasi sem undorodik a puncitól. Csak a melegek.
2010. szept. 2. 18:16
 7/10 anonim válasza:
Az én barátnőm attol félt hogy elröhögi magát XD oszt mikor először kényeztettem ..máris elmúlt a félelme :D jóvoltneki :D
2010. szept. 2. 18:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne akkor csináljátok, amikor megvan! Tényleg nem szép látvány olyankor. De az hogy beindulsz tőle, tök normális, sőt az lenne a baj, ha nem így lenne, hiszen az a célja a dolognak, hogy beindulj, és elélvezz. Minél jobban látszik rajtad, hogy élvezed, annál jobban fog örülni.
2010. szept. 2. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
jó h örülnünk, mi is beindulunk ilyenektől én még az apróbb dolgoktól is
2010. szept. 3. 15:43
 10/10 anonim ***** válasza:
Hidd el én se feküdnék le a barátnőmmel mikor menstruál.. mint pl most;)
2010. szept. 4. 00:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!