Nem tudom, engedjem-e a pasimnak, hogy megujjazzon?
Gondolom tudod: máris lyukas!
És tényleg látszik! Egy tükör - ha kicsit kocka vagy akkor webkamera - sokat segít.
És te is meg tudod cirógatni gond nélkül. És kifejezetten javaslom is azt a kis ön cirógatást, abszolút nem baj ha tudod mi a jó neked, legalább el tudod mondani a párodnak ha nagyon ügyetlen, és legalább tisztába jössz magaddal.
A hapsik pedig kifejezetten szeretik cirógatni a szüzességed, véletlen átszakítani nem lehet, viszont van esélyed rá hogy direkt szétszedi, módjuk akkor rögtön meg is dug.
Döntsd el mit akarsz - még ha nehéz is - és ha kell a szex lazíts, megy magától...
Sok a kamu kérdés, de ez is olyan téma amit nem lehet elégszer leírni, mert sokan még kérdezni sem tudnak, és nem lehet annak segíteni aki csak csendben ücsörög magába fordulva...
Szerintem is vagy kb 12 éves és mondjuk fiú..
-Terhes nem lehetsz.
-Csak akkor fájhat,ha fekazű a pasid,vagy te nagyon félsz.
-Szűzhártyát átszakíthatja,de csak ha nagyon durva,vagy sok ujjal próbálkozik egyszerre.
-Lényeg a fokozatosság,a nyugalom,HIGÉNIA és a bizalom...
-De ha te 18 évesen ezen el sem gondolkodtál...akk sztem terhes vagy.
f/16
Akkor a tizenkettőt eltaláltam?
Szóval sok hapsinak - fiataloknak különösen - gondot okoz "visszafordulni", senkinek sem öröm, de azért idővel minden normális hapsi megtanul vigyázni a partnerére.
Szóval azt a helyzetet amikor már ott van a punci a "keze" ügyében és mégsem lehet rendesen megdugni azt azért nem biztos, hogy minden hapsi megtudja oldani - ekkor viszont jó alaposan meg leszel dugva...
Nem biztos hogy teljesen jól fogalmaztam az előbb - most, hogy végig gondolom - nem is igazán szándékos rongálásról lehet itt szó, sokkal inkább ösztönös a dolog. Nagyon mély ösztönök hajtják a férfit és ezek közül szinte a legvadabbak kapcsolódnak a nemiséghez...
azt nem találtad el:)
Azért félek annyira, mert ő is teljesen tapasztalatlan,szóval nem hiszem, hogy meg tudna dugni:D
te még nem újjaztad meg magad??? A barátod se nagyon tudja másképp csinálni...
Amúgy mit fogsz csinálni, ha majd nem csak az úját akarja belédrakni??:D Kit érdekel ha átszakad a szűzhártyád?? Nem kell ezt úgy túlmisztifikálni. Amúgy se tud átszakadni, mert eleve lukas. Ismerd meg magad, a saját tested, de addig tényleg nem kéne, hogy a barátod ismerkedjen a tiéddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!