Lányok! Ti menyi idő után fekűdtetel le a barátotokkal?
Fiúk! Ti menyi ideig vagytok képesek várni egy lányra?
Hűlyeségektől kiméljetek!
Figyelt kérdés
Lányok! Ezt ugy értem hogy menyi ideig jártatok a barátotokal szex nélkűl hogy ne legyen tul elhamarkodot a dolog?
Fiúk! Ezt azért kérdezem mert szeretem a barátom csak még nem akarok vele lefekűdniés nem tudom hogy menyi ideig lesz képes rám várni. Ez a tűrelmi idő nálatok általában mennyi?
A fius és a lányos kategoriához is mindketőtők válaszolhat:)
fél év után feküdtünk le először. Akkor voltam 16 éves.
18/L
2010. márc. 17. 21:14
12/18 anonim válasza:
kb 2 hónap szexmentes idő.
19/L
2010. márc. 17. 22:51
13/18 anonim válasza:
én először 2éve után... a fiúval 4évig voltam együtt...
utána 2hét után...és 7éve vagyunk együtt
2010. márc. 18. 14:02
14/18 anonim válasza:
14:02
először 17voltam
19voltam L
2010. márc. 18. 14:03
15/18 anonim válasza:
az első párommal vagy két hónapig tervezgettük, de addigra rájöttem h nem vagyok igazán szerelmes és nem volt akkora élmény. igazán csodálatos a második párommal volt, akivel 18 évesen találkoztam és kéthavi ismerettség után, 5 nap járás után történt meg. Azóta is minden tökéletes :) ő azt mondta hogy azt tervezte kb fél évet vár rám, vagy három hónapot...tőletek függ én sokat beszélgettem vele előtte erről, meg az előzetes tapasztalataimról és gondjaimról, és így számunkra pont időben volt akkor is ha valaki szerintez elhamarkodott...21L
2010. márc. 18. 14:23
16/18 anonim válasza:
Ha igazán szeretem és megveszek érte, ő a mindenem (1szer fordult elő) akkor várok bármeddig. 19/F
2010. márc. 21. 15:05
17/18 anonim válasza:
5 és fél hónapot..de addig is csináltunk már egy csomó mindent (pettingelésre értem) az első alkalom eléggé fájt..utána már jobb lett de még most is van h fáj és nem tudom elengedni magam..:S pedig tényleg szeretem:) holnap leszünk együtt 1 éve és 1 hónapja <3
am 14 voltam mikor megtörtént de a szülinapom előtt két héttel szal már 15-nek számít sztem :) 15/L
2010. ápr. 8. 14:56
18/18 anonim válasza:
15 éves lány vagyok, még szűz. A barátom 17 éves. Mikor elkezdtünk járni, azt gondoltam, fél év az már kb. jó, addig semmiképp. Nos, 1 hét múlva leszünk 6 hónaposak, és még mindig nem feküdtünk le. És ha most egy héten belül megtörténne, azt picit "korainak" tartanám. Persze örülnék, de ha mondjuk 1 hónap múlva már sokkal jobban akarjuk, felkészültebbek leszünk, megéri várni. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!