Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek? Nem szerethetek bele. Hülyeségektől kíméljetek.
18 éves lány vagyok... sok fiút szerettem már, de hiába, sosem szerettek viszont...
Most van egy srác, aki "haver", mikor a suli tánccsoportjával próbálunk, óra előtt néha ha meglát engem oda jön hozzám, megölel, majd kérdezi, hogy mikor próbálunk, mert majd megnéz minket (ő is táncol, hip-hop) az ő órájuk a mi óránk után van...
Nem olyan helyes srác, de kedves...
És nem csak velem kedves, mindenkivel... de engem akkor ölelt csak meg, ha nem volt körülöttem senki...Lehet, hogy ez "jelent valamit"? rosszat? :s
Igazából nem kéne bele szeretnem... lehet, hogy van valakije, de nem tudom...
Beszélgetni meg amúgy sem tudok:s Félénk vagyok... de mivel ő már többször nyitott felém, nekem is kéne barátkoznom:s
Bocsi, hogy hosszú lett... de ha tudtok tanácsot adni, annak örülnék, előre is köszi:)
köszi:)
Igazad van...de a nyelv is okoz kisebb galibát:s Nem akarom kinevettetni magam:s Bár nem nagyon szoktak, csak ciki úgy beszélni valakivel, hogy látod, hogy össze zavarodott attól, amit mondasz...
köszi:)
Az a baj, hogy a táncos szezonnak mindjárt vége... :( És 'elvileg' velem vagy egy csoportban pszichológián, de gyakran hiányzik:s
Van még egy projekt, amit elvállaltam, és mivel van benne tánc, lehet, hogy megkérdezem, hogy érdekli-e :)
Amúgy ő is magyar származású, de nem beszéli a nyelvet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!