199303 kérdése:
Lányok! Ti menyi idő után fekűdtetel le a barátotokkal? Fiúk! Ti menyi ideig vagytok képesek várni egy lányra? Hűlyeségektől kiméljetek!
Figyelt kérdés
Lányok! Ezt ugy értem hogy menyi ideig jártatok a barátotokal szex nélkűl hogy ne legyen tul elhamarkodot a dolog?
Fiúk! Ezt azért kérdezem mert szeretem a barátom csak még nem akarok vele lefekűdniés nem tudom hogy menyi ideig lesz képes rám várni. Ez a tűrelmi idő nálatok általában mennyi?
A fius és a lányos kategoriához is mindketőtők válaszolhat:)
ő 18 én 17
2010. márc. 17. 08:22
1/18 anonim válasza:
Ebben a korban talán fél év az jó idő, de én nehezen vártam 3 hónapnál többet. Ha van petting, akkor más, akkor képes az ember többet is várni.
3/18 A kérdező kommentje:
és nemet meg kort irjatokléci az lemaradt:)
2010. márc. 17. 08:39
5/18 anonim válasza:
én 14 évesen (tudom nagyon korán)
6 hónap után.
4 évig voltunk együtt.
ma 20 éves vagyok/L
megbántam....
6/18 anonim válasza:
mi 1 év után feküdtünk le.... addig elütöttük az időt pettingeléssel meg sok-sok hülyéskedéssel :)
20f
7/18 anonim válasza:
Ha tudom azt, hogy a lány is szeret és mással sem akar lefeküdni, akkor bármeddig várnék!
8/18 anonim válasza:
Egy hét után. Mostanra meg egymásba is zúgtúnk. 21/L és 20/F
9/18 anonim válasza:
Általában másfél-2 hónap, de a legutóbbival csak
2 nap volt a szexmentes lét.
24/l
10/18 anonim válasza:
1.5 év volt az elsővel, 9 nónap a másodikkal. 36/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!