Lányok! Szerintetek az baj, ha egy 21 éves fiú még szűz? Járnátok vele?
Nem baj.
Igen. 18L amúgy. ;)
De mért lenne ez gond?
Csak szimplán nem találtad mg azt a lányt, aki neked kell...a társaságod miatt...velem is ez van...de nekem azért, mert nem járok olyan heyekre, ahol lehet ismerkedni...
De amúgy én is szűz vagyok, és egy darabig még biztosan az leszek. De nem bánom. És szerintem neked sem kell..
Nekem csak egy pasi hiányzik. A szex is, már nagyon, de én csak azzal fogok lefeküdni, akiben 100%osan megbízok, és akibe szerelmes is leszek. :)
Ha nem lenne párom,akkor járnék szűz fiúval!De különben se kell reklámozni és ha össze is jössz egy lánnyal,szerintem észre se fogja venni,hogy az vagy még!
Remélem hamarosan élesben is kipróbálhatod a szexet!:)))
Ha szeretem akkor igen.
Fe fontos az, hogy tényleg férfi tudj lenni, merd megfogni a lányt, merj kezdeményezni, aztán ha szexre kerül a sor, akkor hagyhatod a lányt is irányítani, de azért ne legyél közbe mamlasz.
Én egyszer össze ismerkedtem egy szűz pasival (25 éves, egy helyen lakunk, a "barátai" elmondták, hogy még szűz), ránézésre meg nem mondtam volna, mert jól nézett ki, de a személyísége hihetetlenül gyerekes, nevetséges szöveggel, ami előszőr fel se tünt, smárolásig jutottunk, kettesbe voltunk, de még csak hozzám se nyúlt (nem mintha engedtem volna, hogy bármi is komolyabb történjen így elsőre), elhúzodott és onnan elkezdte mondani, hogy vetkőzzek, könyörgött szinte, de szinte meg sem próbált hozzám érni, csak a derekamat fogta meg, eközben mondta a gyerekes, összefüggéstelen, értelmetlen szövegét, ááá nagyon gáz volt, ezt így szavakkal nem lehet leírni, úgyhogy ott is hagytam, azt csodálom, hogy előtte nem vettem észre, bár addig nem igazán tudtunk hosszabban beszélgetni, ez már pár éve volt azóta is traktál a szövegeivel, éjjel hívogat...
Ennek ellenére kezdenék szűz pasival, ha szeretném, és tényleg nagyon kedvelném.
Szóval légy férfi csak ezt tudom tanácsolni, és ne legyél bátortalan. Amúgy mennyi tapasztalatod van, meddig jutottál a lányokkal?
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!