Lányok! Szerintetek az baj, ha egy 21 éves fiú még szűz? Járnátok vele?
Figyelt kérdés
2010. márc. 15. 14:39
2/37 anonim válasza:
ez a 178932345678. ilyen kérdés.
3/37 anonim válasza:
ha van önbizalmad és sármod, valamint szereted az illetőt és szeret ő is téged ki az istent zavarna? egyébként tényleg sokadik ilyen kérdés.
4/37 anonim válasza:
hát ha nem akarja a házaságig tartogatni a szüzességét :D meg, h ha tud beválalós lenni :) 18/L
De am. ha még nem vagy felkészülve a szexre, akkor keress valaki olyat, aki még szintén szűz...
5/37 anonim válasza:
Persze hogy járnának veled. Főleg ha szeret!
Ha csak szexre kellesz, akkor inkább a ribanc macsókat választják.
6/37 anonim válasza:
Persze, nekem egy kapcsolatba tök lényegtelen hogy szűz-e a srác vagy nem...
7/37 anonim válasza:
Szeretnélek igen, nem akkor se ha már nem. 18/L szűz
8/37 anonim válasza:
én már annyi szüz pasival kezdtem hogy nem hiszem,hogy belemennék: mindig elöröl ketzdeni a sexüális felvilágositást,hogy hogy csinálja,stb... eki már benne van az rutinosabban mozog,és nem kell sokat beszélni,hiogy tudja mi jo.
9/37 anonim válasza:
Én elgondolkodnék, hogy mi lehet a háttérben, ami miatt ennyi idős korára nem vesztette el a szüzességét. Bocs, de ilyenkor az esetek többségében van valami defekt. Nem téged akarlak általánosítani, ha megbántottalak ne haragudj, de be kell látni, hogy valami probléma miatt van ez a helyzet.
10/37 A kérdező kommentje:
Részemről csak annyi a defekt, hogy kevés lány van a társaságomban. El vagyok tőlük zárva. A suli, amiben vagyok ott a diákok nagy része fiú. Az utcán több lánnyal találkozok, de ott nem merek kezdeményezni.
2010. márc. 15. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!