Szerintetek szegyen ha majdnem 22 evesen meg szuz vagyok?
Hülyevagymár!
(Már bocsi, de muszáj nyomatékot adni a válaszomnak.)
Dehogy szégyen.
...és még nem is baj. ;)
Nyugi, el fog jönni az, amikor elérkezettnek érzed az időt, hogy elmúljon a lányságod.
Nem szégyen, sőt ezek szerint, egy "féltett kincs vagy". Szóval az ilyet védeni kell. Amíg lehet, addig tartsd is meg... Lehet fiúk számára nem nagy izgalom ha még szűz, mert ők nem tudják milyen az... De a lányoknál ez nagy dicsőség, ha valaki nem fekszik le fűvel fával( már akinél...)
L/14
Kérdésedben a válasz.
Még nem akartad.
Akkor miért lenne szégyen?
Kinek mi köze hozzá egyébkéntis?
Nem akartad akkor meg minek?
Majd eljön az ideje amikor jónak látod és boldog lesz az a férfi aki megkaphatja az elsőt tőled mint ajándék.
Ha értelmes pasi értékelni fogja és igazi ajándék lesz számára. ;)
dehogy szégyen! én 21 vagyok és én sem voltam még senkivel. azért, mert nem találtam olyan fiút aki érdemes lenne rá, ennyi...
amúgy az TÉNYLEG szégyen h a Reál kiesett, hala madrid!
14:15-ös válaszolóval értek egyet :(
de komolyra fordítva a szót, nem szégyen, senkinek semmi köze hozzá, ez a te dolgod, de szerintem kimaradtál pár jó dologból, persze még bőven bepótolhatod, és én se vesztettem el korán (19), de lassan már ideje lenne, ha találnál egy fiút,akiben meg tudsz bízni
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!