Miért nézitek le az olyan tizenéves lányokat, akik lefeküdnek nem tudom pl 15-16 évesen a barátjukkal vagy akárkivel? Mindenki itt okoskodik, hogy ez milyen korai, de ők hány éves korukban veszítették el?
17/L vagyok
én is egyébként majdnem 16 voltam amikor elveszítettem.. de a barátommal, akit szeretek és még mindig szeretem. miért olyan nagy bűn ez?
és ha nem a barátjukkal veszítették el, akkor mivan?
nem értek egyet.magyarázzátok el.kort és nemet is!köszi.
16 voltam mikor elveszítettem a Szerelmemmel (annyi vagyok most is). Sosem veszem magamra. Lenne rá okom? A szövegkörnyezetben általában szerepel a "tinip.csa" "diszkók.rva" "több f.szt fogott mint kilincset" "minden héten mással szexel" szavak/kifejezések valamely variációja. Nem, nincs rá okom. Azt csak te tudod, neked van-e.
Persze vannak primitívebb emberek, akik szerint a szexualitásban elsődeleges szerepet az éeltkor játszik, és 18 alatt csak negatív élmények érhetnek, aztán pedig varázsütésre minden szuper lesz, na velük nem kell fogalkozni.
én párhete veszítettem el a szüzességem, és marhára nem érdekel a többiek véleménye .. egyébként meg igaza van annak a válaszolónak aki azt írta, hogy 15-16 éves korban teljesen normális, csak védekezzenek .
egyáltalán nem nézem le azokat, akik 15-16 évesen már nem szüzek ..
15*L
Mára az átlag életkor, hogy ki mikor veszti el a szüzességét, nagyjából lement 15-16 évre, ami már nem kisgyerekkor. 11-12-13 évesen (sok szokott ilyen lenni) valóban nem helyeslem, mert ekkor még a test nincs készen rá, hogy szexeljen. Az ilyen idős embereknek továbbra is azt fogom mondani, hogy menj babázni/autókázni.Végzettségemből kifolyólag láttam már egy-két meredek dolgot, így van miért azt mondanom, hogy: Ne tedd! .
Viszont egy 15-16 éves ember, normál körülmények között, már érett egy kapcsolatra, szexre. Erre a korra meggtörténik a felvilágosítás és képes az ember racionális döntéseket hozni. El tudja dönteni, hogy kivel, hol és mikor, de akkor vállalja is a következméneit, felnőtt ember módjára.
És én 21 voltam, mikor elveszítettem a szüzességemet.
Én azokat nézem le, akik dicsekednek a barátnőiknek, hogy 14-15 évesen milyen érett nagylányok, mert már voltak pasival, de közben azt se tudják, mi az az óvszer, csak hisztizni tudnak, ha nem jön meg a mensijük. A szerelmet meg hírből sem ismerik, a pasi dugásra kell, ki kell élni magunkat fiatalon, mert ha nem, akkor jaj mi lesz (tényleg, mi is lesz? valaki világosítson már fel), a komoly kapcsolat meg ráér majd 20-30 évesen. Na, ezek szánalmasak szerintem.
Aki tud éretten és felelősségteljesen gondolkodni, az hallott már védekezésről, és mellesleg nem hirdeti mindenhol, hogy képzeljétek, én már dugtam, hanem tisztában van vele, hogy a szexuális élete csak rá és a párjára tartozik, senki másra. Ezért nehéz komolyan venni az olyan kis csitriket, akik szétkürtölik, hogy hány pasival voltak már, meg idejönnek a kérdéseikkel, hogy "lehetek terhes, ha a barátom ide meg oda dugdosta ezt meg azt stb.?"
Semmi baj nincs azzal, ha egy tizenéves lány elég érett ahhoz, hogy felelősségteljesen szexeljen a barátjával, akit szeret. A gond az, hogy ebben az életkorban a fiatalok nagy része még nem elég érett, csak annak hiszik magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!