Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hany eves korban ideallis...

Hany eves korban ideallis elvesziteni a szuzesseget? 15-16 evesen meg korai?

Figyelt kérdés
2008. szept. 6. 15:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A helyesírás dolog, tényleg igaz. Vegyél egy-két nyelvtan órát, aztán ráérsz a sex-el.Amúgy ez nincs korhoz kötve. Sok tini, azt hiszi, hogy 15-16 évesen égő az, ha szűz. Ezért születnek rossz kapcsolatok, nagyon rossz élmények az első sex-el kapcsolatban.
2008. szept. 9. 13:35
 12/14 anonim ***** válasza:
sztem korai...15 évesen lehet kinéz a lány 18-20nak, de belül egy kisláány!! sok bnőm 15-16 évesen vesztette el...és olyan hülyén tudnak róla beszélni XD éretlenül...
2008. szept. 19. 19:57
 13/14 anonim válasza:

az ember helyesirasa es az hogy a szexre gondol vagy vmi az eg es fold..semmi koze egymashoz..

Nincs idealis kor en ismerek par embert es van aki 12 evesen van aki 19-20 evesen vesztette el a szuzesseget.. 15-16 eves kor sztem nem korai,persze csak akkor ha mar egyutt vagytok egy ideje,biztok egymasban,szeretitek egymast meg ilyenek...ha nagyon szeretitet egymast akk nem...ha futo kaland vagy hasonlok akk nagyon korai... akk ki lehetne ennyibol allni a sarokra...xd de ahogy ti erzitek..(ne oltsatok le,nincsenek ekezetek a keyboard-on...)

2009. nov. 1. 19:52
 14/14 anonim ***** válasza:
hihetetlen hogy itt is a helyesírásról folyik a vita :D olyan szánalmas ez,hogy valaki ezért oltogatja az embert mert rosszul írta(pl lehetséges hogy véletlenül) szal erről állítsák már lemagukat az ilyenek. Ő se szól bele abba hogy te mit csinálsz hát te se szólj abba bele hogy ő hogy ír. aki ide kommentet ír annak az a dolga hogy a kérdésre válaszoljon nem az hogy a helyesírásról oktassa. megjegyezném,hogy én azért nem válaszolok a kérdésre,mert már válaszoltam rá régebben. és ez az üzenet annak szól aki a helyesírásról oktatja az embereket
2010. febr. 11. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!