Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 14 evesen meg korai elvesziten...

14 evesen meg korai elvesziteni a szuzesseget?

Figyelt kérdés
14 eves vagyok, nemreg veszitettem el, bar elegge fejlett vagyok, es nagyon vigyaztak ram, bar ez nem biztos, h ide tartozik, de nem fajt
2008. jún. 22. 07:56
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha semmilyen lelki meg testi károsodást nem okozott, akkor nem :) Csak apádnak unokát még ne csinálj :P
2008. jún. 22. 08:45
 2/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem tapasztalatból mondom(mivel fiú vok)de nem muszáj fájnia.A barátnőmnek sem fájt.Az h korai-e vagy nem az attól függ hogy mennyire vagy fejlett szellemileg, ha úgy érzed h nem bántad meg ilyen fiatalon akkor nincs semmi baj!!!
2008. jún. 22. 10:12
 3/19 anonim ***** válasza:
85%
Ne haragudj de szerintem meg 14 evesen akkor is korai es ezt tapasztalatbol mondom...bar igazan te tudodhogy korai-e vagy nem
2008. jún. 22. 11:25
 4/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is korai. Akár fiúról akár lányról van szó. 14 évesen egy "gyerek" nemlehet fejlett a nemi élethez. De visszacsinálni ugysem lehet, ugyhogy nemértem a kérdést.
2008. jún. 22. 11:58
 5/19 anonim ***** válasza:
70%
ha elég fejlett lennél agyilag, nem tőlünk kérdeznéd, és egyáltalán nem kérdeznéd, h korai e. Szerintem igen. én 14évesen azt sem tudta, mi az a pénisz. A szüleim nem engedtek sehova, akkor utáltam őket ezért, most inkább hálás vagyok, h megóvtak attól, hogy szétb..tt ribi legyek. 25éves vagyok 4pasival jártam 2vel feküdtem le, 22évesen veszítettem el. A mostani párommal mikor először lefeküdtem rettegtem, h béna leszek ( ő azért 15 évvel idősebb nálam), és elhagy meg ilyen hülyeségek, de erre közölte, ha annyi tapasztalatom lenne az ágyban, mint neki, össze sem akart volna jönni velem. Nem attól leszel NAGY LÁNY, h ilyen korán szexelsz. Lehet, h a fiúk "szeretni" fognak érte, de ez csak addig lesz így, amíg meg nem kapnak. Volt általánosban, meg középsuliban pár ilyen ismerősöm, úgyh tudom. Ráérsz még ilyeneket csinálni.
2008. jún. 22. 22:12
 6/19 anonim ***** válasza:
Igen az nagyon korai. Éredemes kivárni a 18-at. Nem fogod megbánni.
2008. jún. 25. 15:11
 7/19 anonim válasza:
Mostmár megtörtént, ez van, nem lehet visszacsinálni, ha nem egyéjszakás kalnd volt, akkor még talán nem is olyan szörnyű a dolog,meg ha nem is bántad meg, bár szerintem is még várhattál volna legalább 1-2 évet...
2008. jún. 25. 23:34
 8/19 anonim ***** válasza:
51%
Veled egykorú vagyok, szintén fejlett, de szerintem akkor is korai volt ezt megtenned...
2008. jún. 30. 13:40
 9/19 anonim ***** válasza:

cső

én is veled egykorú vok.

és ha te ugy érzed hogy fejlett vagy hozzá akkor semmi gond.

és in gondolkodtam rajta hogy el vesztem és nem is lenne semmit gond mert a pasim vigyázz rám meg minden.

és most hogy láttam hogy te is így vagy hogy el vesztetted és nem bántad meg akkor én mért ne tenném.

szóval kösz

cya

2008. jún. 30. 23:18
 10/19 anonim válasza:
szerintem is...RIBANC VAGY!!!mi lesz 18-huszonx-30 évesen?
2008. júl. 4. 00:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!