Hany eves korban ideallis elvesziteni a szuzesseget? 15-16 evesen meg korai?
pedig abban igaza van, hogy amíg valaki az olyan alap dolgokkal nincs tisztában, mint helyesírás, addig nem kéne a szexen gondolkodni úgy annyira. persze igen, nem ez volt a kérdés, ebben igazad van, ugyanakkor mindenkinek joga van megmondani a véleményét. ez már csak egy ilyen szabad ország.
nincs ideális kor, tőled függ, annyi az átlagos, hogy 16 év alatt nem tanácsolt, az alatt még azért elég éretlen az ember. én 16 évesen vesztettem el, és előtte 1,5 évvel még egy kapcsolatra is éretlennek éreztem magam, pedig sosem voltam későn érő.
Először is, fogadd el, hogy a helyesirási gondokkal küzködsz akkor kapsz itt hideget is, meleget is. Valószinű, hogy az aki nem tud irni, a melletted fog állni:P
namármost...ha az én lányom 15 évesen elveszitené (majd ha lesz) akkor biztosan le lennék döbbenve, mert tudom azt h mekkora, mennyire érett egy 15 éves. mostanában mindenki fűvel-fával csinálja mert "marhára szerelmesek"...a 15-16 éveseknek miért nem elég a csók, meg a kézfogás, nemhiszem el azt, hogy nem lehet várni egy két évet...és nem azért mert én azt mondom, hanem maguk (magatok) miatt...később úgyis rájösztök, hogy mekkora érték volt, és akkoriban mennyire nemtudtátok átélni lelkiekben ezt az egészet...a szexre igenis szükség van egy párkapcsolatban, de hozzátenném, hogy egy komoly párkapcsolatban, és kb 18 fölött. Meglehet szólni engem, de nem etettek meg azzal, hogy valaki 16 évesen kész van rá. Kész van a szexre, de nem a szeretkezésre, ami az igazi érték. Ja, és nem vagyok maradi, de a gyermekemet nem erre fogom nevelni... legalábbis igyekszem. Lelehet pontozni, nem érdekel a lista. csak véleményt irtam, egyetérteni sem kell, Üdv
szerintem elég korai. Nekem ennyi idősen meg sem fordult még a fejemben. Ilyen korban szerintem is elég még a csók és hasonló dolgok,nem hiszem hogy ilyen fiatalon értékelni tudják a szeretkezést.Mostanság lett nagy divat ez a szex dolog ilyen korban.
Én 19 éves vagyok, és a nyáron vesztettem el úgy,hogy már egy éve együtt voltunk. Lehet,hogy mi ebbe a maradi fiatalok közé tartozunk,de miért kell rögtön az,hogy egymáséi legyünk? Annyi csodálatos dolgok tapasztaltunk meg így is előtte, semmiről sem maradtunk le.
15-16 évesen? Valószínűleg maradi vagyok, de én azért várnék a helyedben még pár évet. A kérdésed alapján nem készültél fel, egyszerűen el akarod veszíteni oszt' jó' van. Na, már most ez nem így megy.
A helyes írásoddal tényleg van egy kis gond, de senki sem tökéletes. Azonban az első benyomás mindig fontos és ezzel a kérdéssel nem az intelligens embert mutattad. (Gyengébbek kedvéért: ez nem azt jelenti, hogy az illető hülye. Csupán azt, hogy nem tud helyesen írni.)
Na, akkor először is. Divatból nem kell szüzességet elveszíteni. Tudom, hogy a menő csajok már 14 évesen uborkával a lábuk közt jártak iskolába, de neked nem kell majmolni. Márpedig a kérdésedből ezt szűröm le.
Olyan nincs, hogy ideális. De még csak ideállis sincs. Te, drágám, még nem vagy szerelmes, jó formán azt sem tudod, mi az a szex (gyengébbeknek: az érzelmi hátterét nem tudja) ezért a tanácsom: egy pár évet még várj, amikor már tényleg úgy érzed, hogy őrülten szerelmes vagy, ízig-vérig kívánod a pasit és tudod, hogy a világ legkellemesebb élménye lesz vele az első és nem fogod megbánni.
Te ezt érzed? Nem. Na, akkor meg...
De most minek is jártatom a számat? Ha szexet akarsz, úgyis megteszed most és nem vársz csak azért, mert én azt mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!