Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » VÉGSŐ MEGOLDÁSKÉNT is gáz...

VÉGSŐ MEGOLDÁSKÉNT is gáz prostival csinálni az elsőt?

Figyelt kérdés
Nem bírok összeszedni egy barátnőt és még nme csináltam valszeg emiatt görcsölök ezen. Talán ha megtörténne nem görcsölnék ezen annyit.
2010. márc. 7. 14:41
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
Na dugtál már?:D
2010. jún. 25. 01:29
 32/35 anonim válasza:
Menj be discoba keresd meg a legrondább csajt menj a pulthoz kezdj el inni közben nézd a csajt nehogy elmenjen vagy valaki lehányja (előtted :D) aztán amikor már "szépnek" látod menj oda kérdezd meg akar e dugni ha olyan ronda akkor biztos elmegy veled mert hasonló cipőben jár mint te ha nem akkor oszd le h "tee nem tudod mit hagysz ki meg ha még tudsz beszélni magyarázd el neki h mostanában úgy sem talál faszit magának :D
2010. jún. 25. 10:17
 33/35 anonim ***** válasza:

ne a legrondábbat, hanem a legvisszataszitóbbat keresd!

"ronda" lányok is lehetne istennők, vonzók.

2010. jún. 25. 22:36
 34/35 anonim ***** válasza:
azt azért vedd figyelembe, hogy krvával nem lehet smárolni semmi pénzért! Szal csókszüzességedet nem tudod elvesziteni péznért(ha fennáll ez a probléma is).
2010. jún. 26. 12:49
 35/35 anonim ***** válasza:
Már hogy a fenébe ne lehetne smárolni szajhával! Luxusprostiknál szimpátia esetén simán lehet,ez ki is van írva a szolgáltatások közt. Akkor szimpatikus valakinek a pofája,ha pénz mellett virágot is hord magával,meg fogat is mosott elötte,és nem szúr tulzottan a képe. Szóval lehet smárolni,és vannak full barátnő feelingesek is. Nekem rendes lány sose kéne,mert nem vagyok se család ,sem párkapcsolat párti,társas együttélésre képtelen vagyok, antiszoc,és természetesen poligám beálítódottságú. Barátnő feelinges meg egy órára a barátnőm lesz,azt csinálok vele amit akarok,utána meg felé se kell szellenteni akár félévig sem,csak ha újra megjön hozzá a kedvem. Ezért jó. Real deal! Egy rendes lánnyal ezt eleve nem volna szivem megtenni,nem bántanék meg egyet sem közülük szimpla kihasználással. Én tudom hogy ilyen vagyok,és hogy nekem kik valók igazán.
2010. szept. 22. 03:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!