Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » VÉGSŐ MEGOLDÁSKÉNT is gáz...

VÉGSŐ MEGOLDÁSKÉNT is gáz prostival csinálni az elsőt?

Figyelt kérdés
Nem bírok összeszedni egy barátnőt és még nme csináltam valszeg emiatt görcsölök ezen. Talán ha megtörténne nem görcsölnék ezen annyit.
2010. márc. 7. 14:41
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, ha neked nem az, de hülyeség!Ingyen is le tudsz feküdni egy csajjal, csak járj szórakozóhelyekre hétvégén hajnalban, a heringbárok tele vannak jó csajokkal akikkel csak táncolni kell aztán lesmárolod és viszed szobára:D

Ez a kevésbé romantikus megoldás, de jobb mint a prosti.

A másik pedig hogy ismerkedsz lányokkal, normális lányokkal és kialakul a szerelem és úgy lesz az első.

2010. márc. 7. 17:31
 22/35 anonim ***** válasza:
pedig Kerecsend után van egy olyan brutálisan durván jól kinéző kis 15 éves kiscsaj h ihaj...kár h prosti :(
2010. márc. 7. 21:49
 23/35 anonim válasza:

"a heringbárok tele vannak jó csajokkal akikkel csak táncolni kell aztán lesmárolod és viszed szobára"

de egyszerűen hangzik :D, csak kár h ilyenben nem volt még részem, pedig 1-2 hetente járok ien helyekre

2010. márc. 7. 22:16
 24/35 anonim válasza:
0%
nem elég h undorito, de még meg is fertözheted magad...épeszü embernek ilyen nem jut az eszébe
2010. márc. 8. 14:23
 25/35 anonim válasza:
Szerintem csak akkor gáz ha fingottál, mert durrantani jó és rovarirtónak is használható.
2010. márc. 8. 22:02
 26/35 anonim válasza:
Ennyi idősen bevállalhatod. rosszlanyok.hu ;)
2010. márc. 9. 14:40
 27/35 anonim ***** válasza:
már nem azért, de miféle érv az, hogy ha az elsö prostival lesz, akkor az elsö szeretkezés (tehát barátnövel) nagyon rossz lesz e miatt.DE HÁT NEM LESZ BARÁTNÖ meg nem lesz szeretkezés, tehát ilyen szempontbol teljesen érdektelen, hogy az elsö milyen.
2010. máj. 7. 20:36
 28/35 anonim válasza:
TRÉ!! Én régen azt mondtam h automata váltós kocsim lesz mert nem tudok majd megtanulni váltani de mégis megtanultam :D
2010. jún. 24. 23:15
 29/35 anonim ***** válasza:

22:16

Az lehet az oka, hogy nem szólítottál le csajokat táncolni, ha 20at leszólítasz abból 1et tuti hogy ágyba viszel!

2010. jún. 24. 23:19
 30/35 anonim ***** válasza:
tegyük hozzá, hogy ha van "tudás", akkor jön össze a 20 ból 1
2010. jún. 24. 23:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!