Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit javasoltok erre a történetre, megoldásként?
Vagyok én egy 19 lány, van a barátom ő 9 hónappal fiatalabb nálam, nekem nincsen apukám, sem anyukám mindketten meghaltak az elmúlt 6 évben, egyedül maradtam! Eddig "utazgattam" állandóan mindenhonnan elküldtek, majd kikötöttem a nővéremnél, akivel összekaptunk egy kicsit, és a végén úgy döntött itt hagy egyedül, ő elköltözik a saját lakásába én meg maradjak itt a bátyámmal. a bátyám meg elszeretne menni Pestre kínáltak neki egy munkát októberben megy, nekem meg lakást kellene találnom...(azt mondta segít majd, küldd nekem pénzt haza) de közben a barátom azt mondta menjek el a keresztanyámhoz (aki anyu testvére), lakjak velük, egy bibi van 75 km-re laknak tőlünk, új élet, új suli kellene és a közlekedés haza egy rakás szerencsétlenség, meg persze barátomat sem szeretném itt hagyni, nekem már csak ő van.... mindenki elmegy....
Mit döntsek? Mit csináljak? Mi lenne az okos gondolat végre?
Nehez lehet a valasztas. Ha baratoddal komolyabb a kapcsolat, szerintem bereljetek egyutt egy lakast, ameg be nem fejezed a sulit. Nem hiszem, hogy epp most kellene elkoltoznod es uj eletet kezdened, hiszen nemsokara mar sajat talpra allsz. Vagy esetleg kerd meg a baratodat hogy a csaladjaval tamogassanak kis penzzel (persze csak kolcson ), es szepen lassan visszaadod nekik.
Sajnalom hogy ilyen bonyolultan alakultak a dolgaid; azt hogy mit csinalsz, neked kene eldonteni, mi csak tanacsokat adunk, mert te erzed hogy mire lennel kepes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!