Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A fiuk azzal piszkálnak hogy...

A fiuk azzal piszkálnak hogy szüz vagyok. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Az a problémám hogy a fiuk néha azzal piszkálnak hogy szüz vagyok.. pedig én nem mondtam nekik semmit azt se hogy igen meg azt sem hogy nem.. meg mikor kérdeztem hogy honnan veszed hogy szüz vagyok akkor azt mondta hogy látszik rajtam...

pedig azért én sem vagyok ilyen kis szerényke mer benne vagyok szinte minden hülyeségbe.. és mégis néha piszkálnak.. multkor is valami löttyöt öntöttek a hajamba.. meg télen is mindig szünetbe megfürdettek... de ugy alapjába véve szeretnek csak van egy fiu ritkán még egy akiknek igy néha elő jön a hülyeségük..

igaz hogy 14 éves még nem smároltam meg nem is volt pasim meg semmi.. de nem értem hogy ez mért baj.. már szinte ugy lenézik azokat akik szüzek vagy pl nem hagyom hogy fogdossanak mint egy két osztálytársam..

szóval lényeg hogy ezekre az idétlen beszolásokra nem tudom hogy mit lehetne vissza szolni hogy lekopjanak..

néha magyaráznak hogy mutasd meg a "szüzpun.cid" meg ilyenek...xDXD és ez olyan ciki ha valaki hallja.. mer én meg nem akarok hazudni hogy "ééén mááár nem vagyok szüüz meg ilyenek" ilyenkor igazábol nem is mondok semmit.. már annyira elegem van az ilyen emberekböl hogy már szinte elvárják hogy 14 évesen kur.va legyél..

bocsi hogy ilyen hosszura sikeredett.. meg lehet van benne hiba is.. de máár elegem van..:S:S létszi irjatok valamit hogy mivel tudnék"visszavágni" ugymond=]

köszi szépen annak aki segít=]

2010. márc. 5. 20:00
1 2 3
 11/24 anonim válasza:

Idióták, nem kell foglalkozni velük, nyugi nekik is csak a szájuk nagy. Amúgy mindent elmond róluk az hogy téged idézzelek "nagy a valószínűsége hogy megbuknak..."

Amúgy a hozzád hasonló gondolkodásmód sajnos egyre ritkább manapság, mert mindenki azt hiszi hogy attól lesz "menőbb" hogy ha minél előbb is minél több sráccal kefél. Pedig ez nem így van.

21/F

2010. márc. 7. 11:25
 12/24 A kérdező kommentje:
joo hát nem azt mondom hogy én szent vagyok.xD(A) mer én is vágyom ilyen dolgokra.. de hát nem értem hogy miért piszkálják ezzel az embereket..:S:S én pl nem vagyok ilyen...
2010. márc. 7. 14:45
 13/24 anonim válasza:
Én 14éves fiu wook és.. Hát sztem azok hülyék akik azér baxtatnak vakit mert szüz:D neked legalább van 1 kis eszed:) nemkell egyböl belemenni minden hülyeségbe x'D (joh eztmost nem nekem kéne mondani mer én belemegyekx'D)
2010. márc. 21. 11:48
 14/24 anonim ***** válasza:
Örülj neki, hogy 14 évesen szűz vagy és maradj is az még sokáig, mert azok a kis porbafingó ringyók, akik ebben a korban már nem azok, majd huszon-harminc évesen rájönnek, hogy nem kellenek egyetlen értelmes embernek sem, mert mindenki tudni fogja, hogy már szinte mindenki szétkúrta őket.
2010. márc. 21. 11:53
 15/24 A kérdező kommentje:
köszi hogy irtatok:D de hát azért válasz is kéne a kérdésemre:D hogy ezekkel mit lehet csinálni:D hogy vissza válaszolni amitől lekopnak vagy nem nem tudom:S:S
2010. márc. 21. 13:32
 16/24 anonim ***** válasza:
melyik suliba jársz? biztos jó lehet oda járni
2010. márc. 21. 16:12
 17/24 A kérdező kommentje:
hát szeretek ide járni.. csak van 1-2 ember.. de nem sokáig rem.;)
2010. márc. 21. 16:20
 18/24 anonim válasza:
Xard le azokat akik ezmiatt piszkálnak:D azok nagyonhülyékx'D
2010. márc. 21. 19:48
 19/24 A kérdező kommentje:
tudom tudom:D mindenki ezt mondja:D de azért nem olyan könnyű:D
2010. márc. 21. 19:52
 20/24 anonim ***** válasza:
Mond azt hogy te egy ember vagy, és nem egy állat hogy csak úgy akárkivel csináld. Nem is értem hogy valakit mért kell ezzel piszkálni hogy szűz, főleg hogy neked sokkal több okod lenne, és mégsem teszed.
2010. márc. 21. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!