Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha bunkó kigyúrt kopasz...

Ha bunkó kigyúrt kopasz beképzelt fószerré alakulok, több esélyem lesz a csajoknál?

Figyelt kérdés
2010. márc. 4. 20:45
1 2 3
 21/24 anonim válasza:

nem szabad ilyenné válnod! az egyéniség nagyon fontos!

nem szeretem a bunkó pasikat! a kedvesek nagyon cukiiik, és izgatóakŰ! maradj ilyen amilyen vagy!

2010. márc. 6. 15:06
 22/24 anonim ***** válasza:
hát neméppen... nekem 1ik nap monta a bnőm hogy tök jóljárt velem mer figyelmes vok stb...és nem 1 bunkó állat... szal sztem ne legyél bőrfej...
2010. márc. 7. 14:10
 23/24 anonim ***** válasza:

de miért kell a kigyúrt kopasz férfiakat egyből bunkónak beállítani? Elárulom általában ők az inteligensebbek, ők járnak egyetemre, diplomás emberek mellette meg sportolnak is. Csak az irigyek hívják bunkónak akik adnak magukra...

De amúgy igen, ha adsz magadra bejössz a csajoknál, az meg más kérdés hogy TE bunkó vagy vagy nem.

Te gec.i. xD

2010. márc. 8. 12:05
 24/24 anonim ***** válasza:
Ez egy rossz szájízű általánosítás. A kopaszság, kigyurtság nincs összefüggésben a bunkósággal egyáltalán. Szerintem aki igényesebb,az jobban tolerálja a másikat is.A csöves kinézetüek akik hanyagabb iszákos bunkók,én legalábbis úgy vettem észre.
2010. szept. 12. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!