Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Az baj ha 12 vagyok és nagyon...

Az baj ha 12 vagyok és nagyon vágyom már a szexre?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és mindennél jobban vágyom a szexualitásra...
2010. márc. 3. 15:33
1 2 3
 11/22 anonim válasza:
szerintem is korai még legalább várj 3-4 évet és ha a barátnőd is akarja akkor rajta. (de használjatok óvszert)
2010. márc. 3. 20:48
 12/22 A kérdező kommentje:
de lány vagyok!!!!!
2010. márc. 4. 13:28
 13/22 anonim ***** válasza:
Akkor sem kell neked még 12 évesen szexelni. Várj vele még pár évet. Ha már tényleg nem bírod akkor maszturbálj, én csak ennyit tudok javasolni. Ha mégis megteszed és nem lenne jó akkor meg bánni fogod, hogy nem vártál vele. Inkább várj és legyen jó pár év múlva.
2010. márc. 4. 17:58
 14/22 anonim válasza:

dehogybaj.:D én 12 voltam mikor elvesztettem a szüzességem és qva jó volt.;)

13/L

2010. márc. 7. 21:17
 15/22 A kérdező kommentje:

jajj végre valami bíztató válasz...

és nem fájt??

2010. márc. 8. 18:51
 16/22 anonim ***** válasza:
nehogy az utolsóra hallgass, aki olyan korán elveszti, azzal otthon nem törődnek. és miért kell ilyen korán elvesztened? mit gondolsz, mégis mi a francról fogsz lemaradni??
2010. márc. 8. 23:10
 17/22 A kérdező kommentje:
én nem szeretném minél hamarabb elveszíteni csak attól félek hogy lesz az a pasi aki sztem álmaim pasija de őneki én nem vok egy komoly barátnő és attól tartok hogy mivel már vágyom a szexre nem is fogok gondolkodni hanem belevetem magam...
2010. márc. 9. 14:35
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
nem hiszem, h 12 évesen el fog jönni az az álompasi. sőt, később se. :S na, mind1. a lényeg az, h próbálj meg észnél lenni, még annak ellenére is, h most munkálkodnak benned a hormonok. amugy mondom neked, h elméletben könnyű rá gondolni, de ha gyakorlatra kerül sor, nem megy olyan könnyen. nekem még 18 évesen se volt könnyű rávenni magam. ne érts félre, nem arról volt szó, h vki kényszeritett, vagy stb., hanem akartam, de féltem tőle.
2010. márc. 9. 15:06
 19/22 anonim válasza:
Sztem ha ennyire szexelhetnék vagy keress egy 14-éves srácot és dugasd meg magad..
2010. márc. 11. 14:38
 20/22 anonim válasza:

"dehogybaj.:D én 12 voltam mikor elvesztettem a szüzességem és qva jó volt.;)

13/L"

őő..nemfájt.meg neem is véreztem.:D egszerűen csak jóvolt.:)

13/L

2010. márc. 17. 21:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!