Nem tudok szerelmes lenni, akik közelednek felém, őket mind barátnak tekintem. Pedig már vágyom a szexre. Talán sosem leszek szerelmes? Vagy hány évig várjak még? 20lszűz
Figyelt kérdés
nem akarok az örökké valósággvárni arra ,ami lehet hogy nem is létezik :S2010. aug. 9. 20:26
1/8 anonim válasza:
nyugalom megfogod találni az igazit:)
2/8 anonim válasza:
szerintem nem feltétlenül kell szerelmesnek lenned hogy összejöjj valakivel.. elég ha egy icipicit érzel valamit, és ha jól érzed magad vele akkor kialakul a szerelem, egyre jobban fogsz ragaszkodni hozzá :) szóvalszerintem nyugottan menj beke ha valaki közeledik feléd, max 2ét és érezni fogod hogy ebből kialakul-e majd szerelem, vagy nem... ha eg úgyérzed nem, akkor se veszítettél semmit, egy próbát megér sztem :)
3/8 anonim válasza:
Sok ilyen lányt ismerek, és tapasztalataim szerint rendszerint mégis sikerül szerelmesnek lenniük. De neked kell tudnod, hogy érzed jól magad. Én azt tanácsolnám, hogy várj, de nem vagyunk egyformák
5/8 anonim válasza:
Felesleges az igazira várni, egyáltalán nem biztos, hogy az lesz az akit te majd annak gondolsz. Szerintem szexelj ha van kivel.
6/8 anonim válasza:
Akkor te most azért akarsz szerelmes lenni és összejönni valakivel, mert nyomatni akarod a szexet? Nekem ez jött le.
7/8 anonim válasza:
Én is így voltam. Egyszer meguntam és lefeküdtem olyanokkal akikel összejöttem, de nem szerettem. Aztán egyszer nagyon szerelmes lettem. Megtettem érte mindent de átverte a fejemet. 4 éve. Azóta megint megint olyanokkal fekszek le akikbe nem vagyok szerelmes és úgy érzem, hogy nem leszek szerelmes soha. 27/F
8/8 anonim válasza:
értelek hogy nem akarod olyannak adni akit nem szeretsz szerelem nélkül nem akarsz senkivel lefeküdni:)
Valamikor megtalálod te is ne kereds jön az amikor nem számitasz rá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!