Miért nem tudok dönteni? Mi lenne a helyes?
Ezt azért ne kapkodd el.
Nagyon fiatal vagy még.
Semmi , meg vartok szepen amig 16 eves nem leszel minimum hogy testileg es lelkileg is megerj ra. Minden elismeresem a baratode , te is kifogtad azon ritka ferfiak egyiket aki nem vag egybol gerincre ( mi ket evig jartunk szex nelkul 15 voltam mikor megismertem es nem voltam kesz meg o meg akkor 17) Azokra meg akik kerdezgetik ne figyeljetek oda, boldogok vagytok egyutt jol elvagytok es kesz ez a lenyeg majd idovel tovabb fejlodik a kapcsolat. A baratodnak meg koszond meg smiert ilyen rendes!
18/L
Mások ne döntsék el helyettetek a hülye kérdéseikkel, hogy mikor feküdjetek le. Ez magánügy.
Addig vártok, ameddig nem leszel rá készen.
Mondjuk a 3. hozzászólónál, nekem kicsit másabb a történetem. Én is 15 voltam, mikor megismerkedtem a barátommal. Fél év járás után nem bírtam tovább, az övé lettem. Ellőtte pár pettinnél már éreztem azt a vágyat, hogy az övé legyek, végül elkezdtem magam kicsit rosszul érezni a tudattól, hogy miért vagyok csak 15, miért nem lehetek a barátomé? (Meg akartam várni a 16-ot) Végül eldöntöttem magamban, hogy 15 (majdnem 16) éves létemre vagyok elég érett a szexualitáshoz. Onnantól kezdve nem bírtam ellenállni. Nagyon szerény lány voltam, de a barátom mellett teljesen kiteljesedtem, a szeretkezés rabja vagyok.
Majd ha te sem bírod tovább, ha majd görcsöl a hasad, hogy nem lehetsz a barátodé, majd akkor tedd meg, ha ez 5 hónap, ha két év múlva is lesz és sz*rd le, hogy pont a kívülállók mit gondolnak erről.
5#
Mi már pár hónap után együtt aludtunk, én megszoktam, hogy a barátnőim is sokat aludtam nálam, tehát ezt az ott alvást nem tartottam rossz dolognak, annyi hátránya van, hogy nehezebb nem lefeküdni egymással. Így az őrületbe kergetett volna az a sok várakozás. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!