Szóval 15 éves vagyok, nincs barátnőm de nincs semmi baj a testemmel és még szép is vagyok, a legnagyobb gond az hogy 8.-os vagyok és ebben a suliban ahol tanulok hát úgymondjam nemnagyon vannak olyan lányok akikkel nagyon járnák...
Az osztálytársaimmal nemnagyon szeretek a városban mászkálni , sőt nem is szeretnék mert hát úgy mondjam "nem a legmenőbb fajta" Ez 9.-ben mondjuk változhat hogyha jobb suli lesz és a barátokkal mondjuk buliba járok stb? :)
Hajjá meg te Köcs*g ! Ez a véleményem rólad és az életedről... Meg a szüzességedről ... Hülye qva vagy !!!
2010. febr. 22. 19:44
22/27 anonim válasza:
Emberek. Első oldalon mi ez a lepontozás? Az összes válasz hasznos teljes mértékben.
2010. febr. 22. 19:45
23/27 anonim válasza:
Azért, mert szépnek tartja magát valaki és nem siránkozik a külseje miatt nem kell ennyire beoltani.-.- Ti is büszkék lehettek ilyenkor magatokra. Mindenhol ezt látja, hogy ciki meg, hogy elkell veszítenie minél hamarabb és legtöbb nem normális lány pont az ilyen fiúkat becsülik meg, mert tapasztaltak. Szerintem meg örülj neki, hogy még az vagy kitudja lehet, hogy az igazival lesz az 1. és emlékezetes lesz.:) Ha tudom, hogy valaki buliba vesztette el és nem egy olyan csajjal, akit szeretett azzal össze se jövök szóval óvatosan. 18:57-es
16/L
2010. febr. 22. 19:53
24/27 anonim válasza:
beverem a szád akkor is szép maradsz?
2010. febr. 22. 19:59
25/27 anonim válasza:
Nagy vadparaszt lehetsz hallod...de barátokoznod azért kellene a többiekkel... szégyenled azt h meglátnak velük? Csodálkozni fogsz ha majd egy bulin 18 évesen alkohol mérgezéssel visznek be a kórházba az új haverjaid miatt. Lásd máshogy az életet kicsit. 15 évesen meg még bőven ráérsz. Én is 17 évesen vesztettem el.F.
2010. febr. 23. 14:59
26/27 anonim válasza:
Már bocsi!De 15 évesen tanulnod kell nem szexelni!Elöször legyél tisztába a dolgokkal!Tudod,hogy mi van ott lent meg,hogy kell használni!És utánna szexelj!Sajnos sok korodbelinél divat,hogy veszitsük el 15 évesen!De kérdezem én van értelme?Most mit nyersz vele?Hogy már nem vagy szűz?Lófaszt TE azért akarsz szexeli,hogy ne lógj ki a sorból és eltudja vele dicsekedni az osztályba,hogy hú én mien tökös gyerek vagyok,hogy szexeltem!Szánalmas!SZóval én azt mondom,hogy ne kapkodd el,nehogy utánna gondok legyenek!:-)
2010. febr. 23. 16:43
27/27 anonim válasza:
Az a nem normális hogy ilyen hüjeségeket kérdezel te fingjejü bu....zi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!