Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 15 éves vagyok és még nem...

15 éves vagyok és még nem szexeltem, ez normális?

Figyelt kérdés

Szóval 15 éves vagyok, nincs barátnőm de nincs semmi baj a testemmel és még szép is vagyok, a legnagyobb gond az hogy 8.-os vagyok és ebben a suliban ahol tanulok hát úgymondjam nemnagyon vannak olyan lányok akikkel nagyon járnák...

Az osztálytársaimmal nemnagyon szeretek a városban mászkálni , sőt nem is szeretnék mert hát úgy mondjam "nem a legmenőbb fajta" Ez 9.-ben mondjuk változhat hogyha jobb suli lesz és a barátokkal mondjuk buliba járok stb? :)

2010. febr. 22. 18:44
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
kicsit egoista vagy, megnézném hogy milyen neked a "szép",hát majd a nyugdíjasklubban mindenki megtalálja a párját:)
2010. febr. 22. 19:00
 12/27 anonim ***** válasza:
89%
Ne higgy anyádnak, csúnya vagy!:D
2010. febr. 22. 19:00
 13/27 anonim ***** válasza:

szerintem langyi vagy!

Csajok a szépek nem a pasik!

A pasi max helyes a lány az szép!

Gyíkarc!

2010. febr. 22. 19:05
 14/27 anonim ***** válasza:
HÁt nekem van még 17 éves szűz haverom is, szal nem avgy lemaradva egyáltalán. De am ha bekerülsz egy normálisabb társaságba akk má könyne fog menni minden :D
2010. febr. 22. 19:11
 15/27 anonim válasza:
60%
én elveszem a szüzességed :) L/18
2010. febr. 22. 19:15
 16/27 anonim válasza:
100%

az a nemnormális édes fiam, hogy ilyen idősen ilyen idióta kérdést teszel fel..

ha te buliban, pl. egy jöttment ribanccal akarod elveszíteni, hát hajrá, tuti h emlékezetes marad. (Y)

2010. febr. 22. 19:18
 17/27 anonim válasza:

Hát...előszőr is vegyél vissza az egódból nyugodtan nem kell ilyen nagyon "IMÁDOMM MAGAM" sznobnak lenned mert ezeket a csajok nagy ívben elkerülik. Szép??? Egy fiú HELYES lehet de NEM(!!!) szép!

15 évesen minek akarsz sexelni?

ez nem lóverseny ahol versengenek a kanok...

A másik problémádat vagy kinövöd vagy jó haveri társaságban majd igen is elfgosz mászkálni otthonról!

De első lépeés minden felé: legyél nyitott és nem egós hanem visszafogott...

Üdv :)

2010. febr. 22. 19:29
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
ma 19:15 R.BANC xD
2010. febr. 22. 19:35
 19/27 anonim ***** válasza:
Az nem lenne normális, ha nem így lenne...
2010. febr. 22. 19:37
 20/27 anonim válasza:
Hogy lehetsz ennyire egy tetvesen idióta fejletlen primitív paraszt hogy ilyen kérdéseket teszel fel !!!!!! Vágod nem tudom de olvassál kicsit többet vagy beszélgess Lányokkal vagy nem tudom !!!!!! Lehet te is olyan számítógép előtti bu*i vagy akinek fogalma sincs a külvilágról és hogy mi folyik ott ... minden meglehet , de az ilyen kérdések szabályosan ki akasztanak ba*d+..... 17 voltam ..
2010. febr. 22. 19:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!