15 éves vagyok és még nem szexeltem, ez normális?
Szóval 15 éves vagyok, nincs barátnőm de nincs semmi baj a testemmel és még szép is vagyok, a legnagyobb gond az hogy 8.-os vagyok és ebben a suliban ahol tanulok hát úgymondjam nemnagyon vannak olyan lányok akikkel nagyon járnák...
Az osztálytársaimmal nemnagyon szeretek a városban mászkálni , sőt nem is szeretnék mert hát úgy mondjam "nem a legmenőbb fajta" Ez 9.-ben mondjuk változhat hogyha jobb suli lesz és a barátokkal mondjuk buliba járok stb? :)
szerintem langyi vagy!
Csajok a szépek nem a pasik!
A pasi max helyes a lány az szép!
Gyíkarc!
az a nemnormális édes fiam, hogy ilyen idősen ilyen idióta kérdést teszel fel..
ha te buliban, pl. egy jöttment ribanccal akarod elveszíteni, hát hajrá, tuti h emlékezetes marad. (Y)
Hát...előszőr is vegyél vissza az egódból nyugodtan nem kell ilyen nagyon "IMÁDOMM MAGAM" sznobnak lenned mert ezeket a csajok nagy ívben elkerülik. Szép??? Egy fiú HELYES lehet de NEM(!!!) szép!
15 évesen minek akarsz sexelni?
ez nem lóverseny ahol versengenek a kanok...
A másik problémádat vagy kinövöd vagy jó haveri társaságban majd igen is elfgosz mászkálni otthonról!
De első lépeés minden felé: legyél nyitott és nem egós hanem visszafogott...
Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!