15 évesen korai?
igen, de nem a 15 az ami miatt nem kéne, mert ma már mindenki úgy szokta csinálni, aki teheti
inkább az hogy 2 hónapja vagytok együtt, mert az nagyonnagyon kevés, bármennyi ideje is ismeritek egymást
A te döntésed. A fiú reakcióját nem tudom hová tenni, ezt úgy kell érteni hogy ő nem szűz szóval csináljátok és te meg le vagy ejtve?
A te döntésed, én nem tenném 2 hónap járás után. de ha szereted, te is akarod és megbízol benne csináld.
15 voltam mikor megismertem a barátom, és nem tudtuk kivárni (pedig akartuk), hogy 16 legyek, 2-3 héttel a szülinapom előtt megtörtént, de nagyon is örülök neki, spontán jött és fantasztikus volt. Azóta is vele.
A húgom most júliusba lesz 15, de még nagyon picike. Nála például 17-18 korára lehet elképzelni, hogy barátja legyen. Ez a gondolkodásmódján is meglátszik.
Ez egyáltalán nem kortól függ, annyi köthető a korhoz, hogy legalább 13-14 múljon el az ember.
VISZONT te neked ezt most nem kéne még megtenni. Lehet, hogy ismered, de csak 2 hónapja jártok igazán. Ez még kevés. Meg van még rengeteg tényező, de egy ami nagyon fontos, hogy TE EZT TŐLÜNK KÉRDEZED.
Ha igazén kész lennél rá, és te magad éreznéd belülről, hogy akarod, hogy elég érett vagy, hogy nem félsz, mindennel tisztában vagy és alig bírsz ki még egy napot úgy, hogy ne lehess az övé. Ha majd ilyeneket érzel és nem kell mások véleménye, akkor leszel rá készen, de most még BIZONYTALAN VAGY, így ne tedd.
Ne csináld 15 évesen! Ez hülyeség.
Én soha az életbe nem csinálnék/csinálok ilyet!
Pasit se akarok!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!