Van egy barátom.Pár napja vagyunk együtt. De már 3 hónapja minimum ismerem. Szoktam az ölébe ülni, és tök jó érzés:D Viszont ő a múltkor belemarkolt a fenekembe. Vagyis csak megfogta. Jól esett:D A srác 15 én 13.Szerintetek ilyet szabad csinálni? Mármint nem korai ez?
Az a korai ha a csajért 1 nappal hamarabb mész látogatóba. De ez...
2014. okt. 1. 17:19
2/14 anonim válasza:
Én is beleszoktam a barátnőm fenekébe markolni. 14 évesek vagyunk.
2014. okt. 1. 17:19
3/14 anonim válasza:
Hááát... szerintem ez pár nap járás után még tényleg korai, de legalább meg még nem dugattad magad.
2014. okt. 1. 17:20
4/14 anonim válasza:
Bármit lehet, amiről úgy érzitek, hogy rendben van. Nem az számít, hogy mások erről mit gondolnak. 20/F
2014. okt. 1. 17:20
5/14 anonim válasza:
Tudod, bennem 20 évesen is van annyi méltóság, hogy nem hagyom, hogy pár nap után fogdosson valaki... Szerintem 13 évesen ez pláne elég korai, de te tudod, ha neked erről szól a kapcsolat, hogy pár nap járás után már a pasi ölében izgatod a nunidat, és hagyod, hogy markolásszon, fogdosson, akkor egészségedre. Csak aztán ne gyere sírni egy hét múlva, hogy szexeltetek és nem élvezted.
2014. okt. 1. 17:23
6/14 anonim válasza:
Máson járjon az eszetek..És talán te meg anyukádat kérdezd meg erről ő hogy látja korai-e...
2014. okt. 1. 17:24
7/14 tzotya válasza:
Szerintem meg azt csinálsz amit akarsz, de egy nőben legyen tartás mert majd ne csodálkozz ha kurtizánnak néznek.
2014. okt. 1. 17:32
8/14 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok rosszul fogalmaztam.Nem élvezem amit csinál hanem jól esik, hogy legalább hozzám mer érni és nem olyan fiú aki facebookon nyáladzik,hogy így szeret úgy szeret. Hozzátenném hogy több mint három hónapja vagyunk barátok és ismerem úgy tényleg. Most lett több mint barátság. Szexről részemről szó sem lehet 17 év alatt!Bennem is van annyi tartás,hogy tudjam mit szabad és mit nem. Viszont ennél a fogdosós témánál nem tudtam dönteni ezért kértem a ti véleményeteket!:)
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat!:)
2014. okt. 1. 17:40
9/14 anonim válasza:
Szerintem ezzel nincs baj, csak vigyázz, hogy a határt ne lépje túl. Esetleg beszélhettek a dolgokról..De ha neked valami kellemetlen, ne menj bele! De ez aranyos:) És beszélj anyukáddal is ;)
16/L
2014. okt. 1. 17:57
10/14 A kérdező kommentje:
Persze, a határokat kortól függetlenül 18 év alatt természetesen be kell tartani. Hála Istennek nem tartom magam azoknak a tipikus "13 éves szűzk**váknak" akik halálra fogdostatják magukat minden 2.fiúval. Nekem ő az első barátom. És olyan lánynak érzem magam akit a szülei megtanítottak arra,hogy hol a határ. Anyukám tud a fiúról mert anyával mindent megbeszélünk és ez nem fog változni:)Megbízik bennem és tudja, hogy nem vagyok elrontva.Köszönöm a válaszokat:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!