Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 13 évesen korai?

13 évesen korai?

Figyelt kérdés

Van egy barátom.Pár napja vagyunk együtt. De már 3 hónapja minimum ismerem. Szoktam az ölébe ülni, és tök jó érzés:D Viszont ő a múltkor belemarkolt a fenekembe. Vagyis csak megfogta. Jól esett:D A srác 15 én 13.Szerintetek ilyet szabad csinálni? Mármint nem korai ez?

Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!:)

2014. okt. 1. 17:18
1 2
 11/14 anonim válasza:
Beszéld meg a fiúval, hogy ez neked fontos. Ha szeret akkor tud várni még pár évet. Ha meg nem akkor felesleges egy ilyen emberre pazarolni ezt a nagy dolgot. Nem szabad elhamarkodni ezt az első alkalmat, mert ha nem lesz jó akkor el tudja rontani az élményt egy életre. Sajnos tapasztalatból mondom. :(
2014. okt. 1. 19:16
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Ha szerelmes is vagy, akkor is korai.

Lehet úgy is járni egymással, hogy nincs szex, mert nagyon hajlik afelé.

2014. okt. 1. 20:03
 13/14 anonim ***** válasza:
Aranyos és kedves lány vagy.
2014. okt. 3. 21:04
 14/14 anonim ***** válasza:
48%

Szerelem vagy sem, én nem hagytam magam fogdosni 13-14 évesen. Az első valamire való kapcsolatom 14 évesen volt, és egyedül csókolózásig jutottunk.

Manapság nagyon sok 14 év körüli lány jobbra-balra szexelne mindenféle mentális, lelki felkészültség nélkül, így ne sértődj meg, hogy elsőre a többség téged is hasonlónak gondolt.

Egy szó, mint száz, három hónap ismertség - tapasztalatból mondom - nem sok, szinte semmi kiismerni egy illetőt. Persze, ez a ti korotokban még annyira nem komoly hangvételű dolog. DE ha barátok is voltatok, párkapcsolatként még csak néhány napja tart a dolog. Mit mond el az rólad, hogy néhány nap után fogdosni hagyod magad? Legyen tartásod!

Az, hogy nem egy csak az interneten nagyszájú fiúval akarsz járni, hanem akinek komolyabb szándékai és bátorsága is akad, nem jelenti azt, hogy ilyen módon kell kimutatnia, amint a barátod lesz.

2014. okt. 4. 07:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!