Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megtegyem?! Vagyne?! (lent)...

Megtegyem?! Vagyne?! (lent) ↓↓

Figyelt kérdés
Sziasztok nyáron fogok talalkozni a baratommal, egy jatekon ismerkedtunk meg. December 24.ota egyutt vagyunk. Viszont nagy a korkulombseg o 19eves en jelenleg 13, feljott a szex tema is a baratom szuz. en is. es ugye egy 19eves fiu mar vagyik ra. nagyon szeretem ot, megbeszeltuk ha lenne is valami 14evesen. (a nyaron toltom) viszont nem tudom helyes lenne-e ez. Ne gyertek azzal hogy csak a szex miatt van velem mert ketlem 4honapot igytudott volna szinlelni. en csak arra vagyok kivancsi ti mit tennetek. (Csak ertelmes valaszokat legyszi:) )

2015. ápr. 22. 21:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem is az a gáz h 19 évesen szűz, hanem hogy leáll egy 13 évessel.. de gondolom idősebbeknél úgysem lenne esélye, egy 13 éves meg még a tündérmesékben is hisz szóval nem nehéz elhitetni vele bármit.
2015. ápr. 22. 22:53
 12/13 anonim ***** válasza:

Ne! Még nem is találkoztatok. December óta "együtt" vagytok de azt írod nyáron találkoztok. Egy kézfogás, puszi és csók sem volt még.

Naiv vagy még. Nem csak a szexet akarja? Egy másik városban van, messziről jött ember meg azt mond amit akar. Bár szerintem akarja, főleg ha meg is beszélitek, hogy ha 14 leszel lefekszel vele. Akkor már nem okoz neki jogi problémát és nem jelentheti fel az anyukád ha rájön a dologra :)

2015. ápr. 23. 13:11
 13/13 anonim válasza:
Kedves kérdező! Az én esetem hasonló. 19 éves volt a párom, mikor egy online játékban megismerkedtünk. Én 21 éves voltam, túl 2 komoly kapcsolaton és csalódáson, ez a különbség. (A párom szűz volt még, én két férfival voltam már.) Decemberben ismerkedtünk meg mi is, aztán rengeteget skype-oltunk, szinte minden volt már, csak testi kapcsolat nem, mivel azt még skype-on se lehet még csinálni, hátha majd 100 év múlva... ;) Tehát így ismerkedtünk, rá fél évre találkoztunk. Skype-on mi is sokat beszélgettünk a szexről, de eszem ágában sem állt rögtön odaadni magam. Legyőztük a 200 km-es távolságot, és talalkozgattunk, egy-két hétig együtt voltunk, és ismerkedtünk, mert egész más személyesen, mint a világhálón. 2-3 hónap után már készen álltunk rá és meg is történt. Azóta már összeköltöztünk és 3 éve alkotunk egy párt. :) Nos, nálatok mindketten szüzek vagytok, így főleg elhamarkodottnak gondolom az első találkozásnál. Hagyjatok időt magatoknak, meg kell ismerjétek egymást testét-lelkét, csak úgy lehet jó az első együttlét, ha felkészültek vagytok. Ne hagyd magad rábeszélni, egy nőnek legyen tartása, a férfinak türelme!
2015. ápr. 23. 23:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!