Szerintetek megtegyem vagy sem?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok és mostanába egyre többet gondolok arra, hogy lefeküdjek a barátommal. Egyre biztosabb vagyok abba, hogy szeretném, de most valahogy még is úgy gondolom, hogy várni kellene vele. Nem tudom, mert szeretném, de néha megiedek és inkább még várnék. tanácsotokat szeretném kérni.2014. jún. 2. 14:56
2/15 anonim válasza:
1 napja vagy 1 éve vagytok együtt? Nem mind1
3/15 A kérdező kommentje:
több mint 1 napja, de még nincs 1 éve
2014. jún. 2. 15:01
4/15 anonim válasza:
esetleg meg is írod vagy én kibarkóbázzam? :D
5/15 A kérdező kommentje:
fél éve
2014. jún. 2. 15:03
6/15 anonim válasza:
Korod? Erölteti a barátod vagy türelmes?
7/15 A kérdező kommentje:
15/L
nem nem erőlteti, de már megkérdezte, hogy mikor szeretném
2014. jún. 2. 15:08
8/15 anonim válasza:
Ha itt kérdezed, akkor nagyon nem kellene...
10/15 anonim válasza:
Ha bízol benne, akkor hajrá. Bár fél év nem olyan hosszú idő és ha megtörténik, nincs visszaút. Legyen csak petting, azzal is jól el lehet tölteni az időt és így megismeritek egymást. HA nem vagy teljesen biztos, hogy szeretnéd, akkor várj, abból baj nem lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!