Szerintetek tul korai ha 15 evesen nagyon elszeretnem vesziteni a szuzessegemet?
én is ennyi idős voltam.
megbántam.
21/L
"Az agyi érettség nem cm függő. "
Nem, de ez nem is azt jelentette. Hanem azt, hogy még olyan picike. Nem csak agyilag gyerek még hanem az alkatához mértem sem lehet elképzelni, hogy barátja legyen. 12 évesnek is beillene. :)
Amúgy én majdnem 16 voltam, 1-2 hét választott el tőle, de nem tett volna hozzá semmit, ha 2 héttel később történik meg, mert pont akkor nagyon tökéletes volt.
Nekem egyszerű volt, mert mindenem megvolt hozzá és a barátom is az egyik legszeretetteljesebb a földön. És nagyon sokat számít az ügyben a barátod hozzáállása. Tehát ha a partnered igazán számodra megfelelő, akkor nem lehet gond, ha te is akarod.
Csak annyit, hogy nem kell egyből neki esni. Ha még nem volt petting, akkor érdemes azzal kezdeni, akár hónapokon át, meg egyéb dolgokkal, és így szépen haladni fel a lépcsőn és csak utána lefeküdni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!