Nem lenne túl korai még a szex?
16 éves vagyok, a barátom 1,5 évvel idősebb. Több, mint 3 hónapja vagyunk együtt, de egy ritka jó érzelmi szinte jutottunk el, nagyon szeretjük egymást. És nagyon kívánjuk is a másikat. Szívem szerint már holnap lefeküdnék vele,nagyon szeretném, vágyok rá...Viszont és a nyarat tűztem ki, mikor már több, mint fél éve járunk.
Mi legyen?
Ha tényleg szeretitek egymást és úgy érzed felkészültél és vele akarod elveszíteni akkor mindek vársz nyárig? Én 2,5 hónapja voltam együtt a barátommal, amikor megtettük (ő is pont 1,5 évvel idősebb és én is 16 voltam mint te:)) . Akkor éreztem azt, hogy itt az ideje és nem félek, csak szeretném.
Szóval szerintem nem kell várni:)
17/L
Szánalmas...
Én 1,5 hónap után feküdtem le a barátommal...
15/L
Az a szánalmas, hogy kis cafka létedre még te mondod egy normális lánynak, hogy szánalmas...
Remélem egyszer valaki jól elintéz...
Azt csak szeretnéd!
Tele vagyok haverokkal, a suliból mindenki ismer, meg ott a pasim, akivel két és fél éve járok...
Ha én cafka vagyok, akkor te mi?? Kurwa?
Bírom, mekkora trollnak hiszi magát ez a kis 41%-os gyökér.:D
Kérdező, szerintem felesleges várni csak arra, hogy elteljen x hónap. Ha itt az idő, akkor itt az idő. A 3-4 hónap még csak nincs is vészesen korán, főleg, ha a srácot már régebb óta ismered.
Képes és leírja az irigykedsz szót két c-vel:D
Szánalmas:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!