Szerintetek tul korai ha 15 evesen nagyon elszeretnem vesziteni a szuzessegemet?
Nem korhoz kötött, a szüzesség elvesztéséhez inkább az agyi fejlettségre van szükség.
15 voltam mikor megismertem a barátom, és nem tudtuk kivárni (pedig akartuk), hogy 16 legyek, 2-3 héttel a szülinapom előtt megtörtént, de nagyon is örülök neki, spontán jött és fantasztikus volt. Azóta is vele.
A húgom most júliusba lesz 15, de még nagyon picike. Nála például 17-18 korára lehet elképzelni, hogy úgy viselkedik és gondolkodik majd mint én 15 évesen. Ez a termetén is meglátszik. (152 cm, 34 kg)
Ez egyáltalán nem kortól függ, annyi köthető a korhoz, hogy legalább 13-14 múljon el az ember.
De te egyáltalán nem vagy kész. Ha BIZONYTALAN VAGY magadban, márpedig az vagy, mert feltetted nekünk ezt a kérdést, akkor még nem vagy ott.
Majd ha érzésből kívánod és nem érdekel senki véleménye, ha te magad fogod tudni, hogy nem bírod tovább, akkor nem lesz szükséged efféle kérdésekre.
"Ez a termetén is meglátszik. (152 cm, 34 kg) "
Az agyi érettség nem cm függő.
Az viszont tipikus, hogy minden gyerek érettebbnek hiszi magát, mint a több :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!