Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ha nem szeretnem elveszteni...

Ha nem szeretnem elveszteni meg a szuzessegemet mert szerintem ez meg korai . Hasznalhatnek mas eszkozoket amivel kielvezem vagyaimat?

Figyelt kérdés
az elejen valami vekonnyal probalkoztam....es most mar egy olyan targyal aminek a vege vekony es vastagodik ...ez rossz ...?
2009. ápr. 17. 09:39
 1/6 anonim válasza:
100%
az ujjaid?
2009. ápr. 17. 09:42
 2/6 anonim ***** válasza:
87%
Mi a rossz? Ha masztizol? Mindenki csinálja.
2009. ápr. 17. 09:42
 3/6 anonim ***** válasza:

nyugodtan dugjál fel bármit ami jol esik sztem a legjobb egy szüznek a baán gumiba csomagolva hogy bele ne szakadjon mert az nem tul kemény de bedughato és ha barátod segit az még jobb lesz neked de elégitsd ki őt is valahogy majd aztán majd vehetsz egy vibrátort is ne félj nem lehet rászokni

mert a farok sokkal jobb azért ja és nyugodtan vedd meg a legnagyobb és legkeményebb banánt mert ha lassan is de felfog menni és az lesz a leg jobb és ird meg mijen volt sok sikert

2009. ápr. 17. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
először szerintem is az ujjaiddal kezd el. ha már kettő befér, akkor próbálkozhatsz más tárgyakkal.
2009. ápr. 17. 13:54
 5/6 A kérdező kommentje:

banan?...ez neked bejott?

ket ujjam mar befer...es ti milyen mas targyakra gondoltok ?

2009. ápr. 19. 18:15
 6/6 anonim ***** válasza:

Hát nem a banánra:D

Nem is értem hogy ez honnan jött:S

Mondjuk vibrátor és hasonló szexsohp-ban kapható tárgyakra de szerintem inkább pasival próbálkozz!!!

a szexet nem lehet elég korán kezdeni(ezt csak én gondolom így)XD adry14

2009. jún. 26. 13:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!