Elvesztettem a szüzességem egy ismeretlen fiuval ittas állapotban ez gâz?
Figyelt kérdés
Ez a fiu egy buli utan felvitt magahoz es ott rugtam be o itatott le mert en nem akartam szexet . Ez baj ?2015. ápr. 6. 02:44
1/19 anonim válasza:
Azt hiszem most kovetted el eleted legeslegnagyobb hibajat.
2/19 anonim válasza:
Egészségedre váljék, legalább védekeztetek, vagy a hiv-fertőzött babával is számolnod kell?
Ja, és ha jót akarsz magadnak, ezt hallgasd el attól a szerencsétlentől, akivel majd szerelemből összejössz.
3/19 anonim válasza:
Te életed, te döntéseid. Ne rohanj büszkén apucihoz, de ne is ismeretlenek véleménye foglalkoztasson hajnali 3kor.
Ha szülő lennék és megtudnám ezt, akkor saját kudarcomnak élném meg, de szerencsére nem vagyok az, és ilyen majd nem történhet a lányommal. 20.
4/19 anonim válasza:
Hát, ennyit nem kellett volna inni, ha már ittál. Sajnos a kamaszokra elég jellemző, hogy előbb cselekednek, és csak utána gondolkodnak.
5/19 anonim válasza:
Okos lány:) Inkább részegen egy se..felynek adtad magad, minthogy egy normális sráccal kavartál volna. Tipikus nő.
(a rosszfiuk mindent megkapnak)
7/19 anonim válasza:
Ha jol esett és utànna nem fogsz belé esni akkor semmi baj :D
8/19 anonim válasza:
Mivel nem irtad hogy feljelentenéd
ezek szerint szerinted nem gáz!
9/19 anonim válasza:
2 hét múlva meg jön a kérdés, hogy terhes vagyok, nem jött meg?
10/19 anonim válasza:
Nekem nem, a fiúnak sem, neked lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!