Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Más 20-on felüli lány is van...

Más 20-on felüli lány is van itt, aki szűz? Ti miért nem tettétek még meg?

Figyelt kérdés

Eddig nem éreztem kínosnak, de már nagyon fura ez az egész és senki nem is tudja rólam, mert furcsán nézne. Adok magamra, sokan udvarolnka, de eddig sosem volt olyan kapcsolatom, ahol szerelmes lettem volna. Másrészt pedig volt egy időszak, mikor felszedtem pár kilót és szégyelltem a testem, pedig nem volt vészes, csak gátlásos voltam.

Most 21 vagyok és szűz..ez mennyire abnormális a mai világban? Most ismerkedem egy fiúval, de nem tudja és ő ráadásul már elég tapasztalt. Hogy mondhatnám el neki? Az a baj, hogy ő is azt gondolja rólam, hogy már elég tapasztalt vagyok. Nem akarok neki csalódást okozni az ágyban, ha odakerül a sor..Van itt hasonló lány, aki esetleg leírná a tapasztalatait?

2015. márc. 29. 19:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem kínos, semmi ciki nincs ebben, ne szégyelld magad emiatt. A srácnak pedig szinte bármikor elárulhatod, mikor úgy érzed, hogy Ő az, aki az első fiú, akivel le szeretnél végre feküdni. Másképp fog hozzád állni, remélhetőleg megértőbb lesz. Ne várj addig, míg egyszer felizgulva rádront, majd el kell venned a kedvét ezzel.
2015. márc. 29. 19:19
 2/10 anonim ***** válasza:
Velem is ez van, és a fiú is azt gondolja rólam hogy tapasztalt vagyok, pedig nem. És ő az. Valószínű én el fogom mondani neki, mert kedves fiú, bár nem tudom még mit akar tőlem, valószínű csak szexet. Így meg nem biztos hogy lefekszem vele, mert nem vagyok szerelmes.
2015. márc. 29. 19:20
 3/10 anonim ***** válasza:
0%

Meg szuz vagy????????ASD EL MAGAD! hol eltel? bunkerban?

-Ironia van benne? nincs oki :0

2015. márc. 29. 19:21
 4/10 A kérdező kommentje:
Szerintetek mikor kéne elmondanom neki? 4-szer találkoztunk, de 2 hónapja beszélünk mindennap..már csókolóztunk és valószínűleg ő többet is szeretne.
2015. márc. 29. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem voltál szerelmes és neked anélkül nem megy, kész. Szerintem ezen nincs mit túlragozni.
2015. márc. 29. 19:27
 6/10 Bence_ ***** válasza:

Minden rendben van. Okkal döntöttél így. Jó eséllyel nincs hpv-d 👍

Akkor beszélj vele erről amikor szóba kerül. Nyugalom

2015. márc. 29. 19:43
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem altatlak.

Nezz meg hasonlo kerdest ahol 21eves fiu kerdez.

Ot mindenki leluzerezi!!!!

Neked meg itt bokolnak abban a remenyben,h majd megdunak.

2015. márc. 29. 19:57
 8/10 anonim ***** válasza:
Nem voltam még VISZONZOTTAN szerelmes, illetve nem találtam olyasvalakit, aki nem csak egy tárgynak tekint, ill. nem csak a saját kielégülése érdekli. Viszont engem már nem érdekel ki mit gondol, nagyon is vágynék a szexre, nem vagyok szentfazék, de csak azért nem fogom megtenni, mert mi lesz ha valaki megtudja és te jó ég mit gondol majd erről! Nem tulajdonítok a szüzességnek nagy jelentőséget, viszont csak úgy elmenni valakivel, hogy szexelhessek... az nem én vagyok. 24l
2015. márc. 29. 22:30
 9/10 anonim ***** válasza:

7-es!

Ez azért van, mert a férfiak másként tekintenek a szűz lányokra, mint a nők a szűz férfiakra. A férfiak sokkal empatikusabbak ezzel a dologgal kapcsolatban.

2015. márc. 30. 00:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Az utolsónak igaza van abban a tekintetben is, hogy a fiúk általában sokkal türelmesebbek/megértőbbek a szűz lányokkal, mint fordítva.
2015. márc. 31. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!