Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan csodálatos, ha a...

Miért olyan csodálatos, ha a lány szűz, míg ha egy fiú az, akkor az nem számít?

Figyelt kérdés

Én 20 éves koromig szűz voltam lányként, amíg bele nem szerettem a mostani páromba. Ő annyiszor mondogatta, hogy mekkora szerencséje van velem stb.

Komolyan nem értem a dolgot... egyrészt szerintem az egy fiúnál is becsülendő, ha nem fekszik le minden lánnyal, másrészt túl van hypeolva ez az egész szűz dolog. Mit kell ebből ekkora durranást csinálni? Azért voltam szűz, mert nem voltam még szerelmes. Ha előbb leszek az, előbb lefeküdtem volna valakivel. Miért kell az egészet ennyire felfújni?

2015. márc. 25. 17:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez jó kérdés,ugyanakkor elgondolkodtató.......
2015. márc. 25. 17:46
 2/12 anonim ***** válasza:
29%
Valaki mesélje el neki a kulcs meg a zár metaforáját.
2015. márc. 25. 17:51
 3/12 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy számít fiúnál is.

Mikor megismertem a barátomat nálam egyértelmű volt, hogy szűz vagyok, mert csak 15 voltam. Ő 17 és olyan magabiztos volt, hogy nem tudtam eldönteni, hogy volt-e már együtt valakivel.

Végül 1 hét járás után, mikor bemutattam otthon, megkérdeztem, hogy volt-e már együtt valakivel. Akkor mondta, hogy még nem feküdt le senkivel.

Reménykedtem, hogy még szűz és mikor elmondta elmosolyodtam, megörültem neki.

Számomra ez érték egy finál is, engem boldoggá tett. Azóta meg már máshogy is, szóval szerintem becsülendő a szüzesség, nem kell lehurrogni.

2015. márc. 25. 17:52
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezt a megközelítést nézve tényleg nincs túl sok különbség, de ha úgy nézzük ha egy lány szűz sokkal szűkebb ami egy pasinak élvezetesebb lehet, de ha egy pasi szűz akkor az egyenlő azzal, hogy első alkalomnál két másodperc alatt elélvez vagy fel se áll neki. Tisztelet a kivételnek. Nálunk pl. a barátom szűz volt, nekem viszont már ő a harmadik pasim, de én valahogy élvezem hogy tapasztaltabb vagyok nála.
2015. márc. 25. 17:53
 5/12 A kérdező kommentje:
3. igen, szerintem a lányok nagyrésze így látja a dolgot, a fiúkra értem, hogy túlhangsúlyozzák a témát.
2015. márc. 25. 17:54
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mert a lány szüzessége azt üzeni a hímnek, hogy mentes nemi betegségektől és más hím még nem "fertőzte meg" a hímivarsejtjeivel, nem hordozod másik hím magzatát már magadban.

A hím szüzessége ezzel szemben nem érték, mivel ott a terhesség veszélye nem áll fenn, mi több, valószínűleg a szüzesség tapasztalatlansággal, és kevéssé domináns társadalmi pozícióval párosul.

röviden: a lány szüzessége érték, a férfi szüzessége hátrány. Persze ez az ösztönszint, XI. század körülményei között ez nem racionális, de a szexualitás ma is alapvetően ösztönszinten meghatározott dolog.

2015. márc. 25. 17:59
 7/12 anonim ***** válasza:
*XXI század
2015. márc. 25. 17:59
 8/12 A kérdező kommentje:
6.: ez logikus válasz, de az ember több egy ösztönállatnál...
2015. márc. 25. 18:01
 9/12 anonim ***** válasza:

Gondolkodj szexéhes férfi fejével. Tudom nem tudsz, segítek.

Egy srác megtudja hogy szűz vagy és kinézetre jó csajnak is tart téged. Egy férfi arra gondol a jó csajokat úgyis megb'sszák 16-18 éves korukban. Ilyen szempontból tisztelettel fog irántad érezni hogy te nem lettél olyan "büdös k'rva" csak hogy soviniszta módon említsem.

Ha meg egy olyan srácnak mondod meg aki nem látta hogy nézel ki, arra a következtetésre jut hogy biztosan csúnya vagy azért nem akart még megb'szni senki.

Kedves emberek. Kerem ne akadjanak fent a fent említett feltételezésen. Megértésüket köszönöm. :)

2015. márc. 25. 18:06
 10/12 anonim ***** válasza:
Mert a fiúk azt a lányt szeretik, aki nem fekszik össze akárkivel, a lányok viszont épp ellenkezőleg, annak örülnek, ha a fiú minél több csajt megdugott előttük.
2015. márc. 25. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!