Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Miért olyan csodálatos, ha a...

Miért olyan csodálatos, ha a lány szűz, míg ha egy fiú az, akkor az nem számít?

Figyelt kérdés

Én 20 éves koromig szűz voltam lányként, amíg bele nem szerettem a mostani páromba. Ő annyiszor mondogatta, hogy mekkora szerencséje van velem stb.

Komolyan nem értem a dolgot... egyrészt szerintem az egy fiúnál is becsülendő, ha nem fekszik le minden lánnyal, másrészt túl van hypeolva ez az egész szűz dolog. Mit kell ebből ekkora durranást csinálni? Azért voltam szűz, mert nem voltam még szerelmes. Ha előbb leszek az, előbb lefeküdtem volna valakivel. Miért kell az egészet ennyire felfújni?

2015. márc. 25. 17:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
87%

"a lányok viszont épp ellenkezőleg, annak örülnek, ha a fiú minél több csajt megdugott előttük."

Barátom egy lányt se húzott meg előttem. Mai napig hálát adok ezért az égnek.

2015. márc. 25. 18:36
 12/12 anonim válasza:

Figyelj van egy nagyon hasznos mondás ezzel kapcsolatban: "-Miért van az ,hogyha egy férfi megszerez három nőt az isten császár viszont ha egy nő lefekszik három férfival az egy sarkon álló.

-Mert ha egy kulcs kinyit három lakatot az egy baromi jó kulcs azonban ha egy lakatot három különböző kulcs is nyit akkor az egy silány lakat."

2015. márc. 25. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!