Most komolyan, baj ha egy lány szűz, vagy mi van?!
18 vagyok, és szűz. Általában ez nem téma, nem tartom sem értéknek, sem tehernek. Majd elmúlik.
Viszont eddig akárkinek is árultam el, furán reagált.
Egy srác például azt mondta, nem baj, de közben olyan képet vágott, mint aki szellemet látott. Meg önmagában az is, hogy rávágja, hogy nem baj... Hát persze hogy nem baj. Gáz is lenne, ha baj lenne.
Aztán egy haverom megtudta, és egész álló este azzal b#szogatott. Komolyan, a képembe kell mászni, és azt mondani, "igazán elveszíthetnéd már"? Komolyan probléma, ha valaki szűz? Mi az, hogy igazán elveszíthetném már?? Én ezt nem tudom ép ésszel felfogni. Mondtam még egy másik ismerősömnek, ő csak szimplán kiröhögött. Az még normális reakció volt a részéről.. A többihez képest.
Ezek után kérdem én, mit tudok tenni? Komolyan ez egy olyan dolog, amit tehernek kellene éreznem? Akadálynak bármiben is? Kevesebb vagyok ezáltal? Idős vagyok már ahhoz, hogy szűz legyek? Vagy csak rossz emberekkel vagyok körülvéve? Csak mert eddig normálisan senki sem reagált még erre, pedig nem hiszem, hogy ekkora nagy szám lenne...
Furcsák ezek a mai emberek O.o
Mi szégyellnivaló van abban, ha valaki szűz, pláne 18 évesen?
Semmi. Mo.-n átlagosan 16.9 évesen veszítik el az emberek a szüzességüket azt hiszem. De nézd meg a gyk.-t, tele 20+-os szüzekkel. Ezzel nincs gond, közeledni kell az emberek felé, aztán lesz ami lesz, nem hajt a tatár, 18 évesen meg bőven van időd.
#1 egy idióta - az érettség nem a dugáson múlik!
Minek kell hangoztatnod? Senkinek nincs köze hozzá...
Szerepet játszhat ebben az, hogy elég sok sráccal smároltam már? Ezért ugye "nem viselkedek szűzhez méltóan".
Ja, és mégegy kérdés: Az egyetemen lesz olyan, aki nem fog rám úgy nézni a szüzességem hallatán, mint egy semmitérő emberre? Aggasztana, ha nem így lenne...
Maradj szüz amíg lehet!
Szerintem az ilyen embereket inkább becsülni kéne.
Egyébként csak a mai világban csinálnak ebből ekkora nagy ügyet. Tényleg ez a legnagyobb érték, a szüzesség elvesztése?
Mert ha igen, akkor nagyon nagy bajok vannak.
Ha Tesla szűzen halt volna meg, akkor ma lenéznénk, egy lúzernek tartanánk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!