Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mekkora az esély, hogy egy...

Mekkora az esély, hogy egy gyönyörű 20 éves lány még szüz legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon szép, szőke, de ugyanakkor nagyon kis szégyenlős. Még nem láttam soha fiúval se élőben se facen, pedig bárhová megy szinte az összes fiu azonnal ráhajt,de tudomásom szerint még senkinek nem engedett. 3-4 éve amikor erről beszéltem vele, mondta , hogy régen volt egy barátja. Mostmár sajnos nem vagyok vele olya viszonyban, hogy ilyenekről beszéljünk, és bár nagyon tisztelem ezért a lányt, nehéz elhinni.
2015. márc. 22. 01:39
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
biztosan szentfazék
2015. márc. 22. 01:51
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 21 vagyok, szintén szőke, egy régi kapcsolattal a hátam mögött. Gyakran kezdeményeznek nálam a férfiak és sok pozitív visszajelzés is ér mind a külsőmet mind a belsőmet illetően, de még szűz vagyok.

Tehát van rá esély, hogy az adott leányzó is az. :)

2015. márc. 22. 01:54
 3/14 anonim válasza:
Honnan tudod, hogy szégyenlős? Lehet csak veled volt olyan, és mondjuk nem véletlenül. Aztán ki tudja mással hogy viselkedik. Ha valójában ilyen sok fiú hajt rá, biztosan akad a tarsolyában 1-2 jó alkalom.
2015. márc. 22. 02:15
 4/14 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem tudom, hogy:

- Ebben mi tisztelni való van?

- Vagy hogy a hajszínnek mi köze a szégyenlősséghez?

- Ha már nem vagytok még beszélőviszonyban sem, akkor meg....

- és miért most érdekes ez, amikor már egy ideje még beszélő viszonyban sem?

2015. márc. 22. 02:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Meg ha nem vagytok beszélő viszonyban sem, akkor kinek mit számít az, hogy te mit hiszel el, vagy sem ? :-D
2015. márc. 22. 02:17
 6/14 anonim ***** válasza:

Amúgy pedig szerintem 2,25%

02:16-os és 02:17-es válaszoló voltam

2015. márc. 22. 02:25
 7/14 anonim ***** válasza:
Vagy 4,85?
2015. márc. 22. 02:26
 8/14 anonim válasza:
Én huszonéves vagyok, rendkívül bájos, cserébe problémás/félőrült. Na, én pl. ezért vagyok szűz. Akkor is lehet valakinek rossz az önértékelése, ha nincsenek gondok a külsejével.
2015. márc. 22. 02:49
 9/14 anonim ***** válasza:
#8: mit értesz félőrült alatt?
2015. márc. 22. 03:05
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek olyan lányt aki 20+ (pontos életkort nem tudok) és eszméletlen jól néz ki.

10-ből 10 férfi megfordul utána és még szűz.

Az a helyzet, hogy a sok próbálkozótól az egekben van az egoja és persze emiatt az igényei is az egekben vannak.

Ja és sír, hogy ő nem talál rendes pasit, mert csak bunkók szólítják meg.

2015. márc. 22. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!