Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Mekkora az esély, hogy egy...

Mekkora az esély, hogy egy gyönyörű 20 éves lány még szüz legyen?

Figyelt kérdés
Nagyon szép, szőke, de ugyanakkor nagyon kis szégyenlős. Még nem láttam soha fiúval se élőben se facen, pedig bárhová megy szinte az összes fiu azonnal ráhajt,de tudomásom szerint még senkinek nem engedett. 3-4 éve amikor erről beszéltem vele, mondta , hogy régen volt egy barátja. Mostmár sajnos nem vagyok vele olya viszonyban, hogy ilyenekről beszéljünk, és bár nagyon tisztelem ezért a lányt, nehéz elhinni.
2015. márc. 22. 01:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Van rá esély, de elég kicsi.
2015. márc. 22. 08:08
 12/14 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy még szűz. Az ember nem csak "külsőség", lelkileg lehet arra vágyik, hogy olyannal legyen először, akit ő "alkalmasnak" talál (aki tiszteli, szereti, komolyan veszi, akiben megbízhat meg ilyen hasonló undorító dolgok). Szerintem ebben azért van mit tisztelni. Férfiként olyan rossz megélni, hogy egy lány csak rád várt olyan hosszú ideig? Meg az is lehet, hogy rossz tapasztalatai vannak, amik miatt nehezen tárulkozik ki a férfiaknak. Vagy már nem szűz. Na bumm. :D De neked kérdező ezt miért olyan fontos tudni?
2015. márc. 22. 10:38
 13/14 anonim ***** válasza:
MI a tisztelni való abban, ha valaki még szűz? Ez csek egy szimpla biológiai tényező, semmit sem ad vagy vesz el az adott ember értékéből.
2015. márc. 22. 11:43
 14/14 anonim ***** válasza:
50% esély van rá.
2015. márc. 22. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!