Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Merre találhatnék szűz barátnőt?

Merre találhatnék szűz barátnőt?

Figyelt kérdés
A legfontosabb, hogy szűz legyen, mert én is az vagyok, és sosem jönnék össze tapasztalt lánnyal.

2015. márc. 29. 13:19
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
20: Én viszont szűzként természetes igénynek veszem, hogy a párom is legyen az. Nem azt mondom, hogy én már túl vagyok 10 kapcsolaton, és úgy akarok szüzet. Én odaadom valakinek az enyém, cserébe adja oda az övét. Ez teljesen jogos elvárás szerintem.
2015. márc. 29. 15:52
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem meg a szex nem így működik :D Az első barátommal mindketten szüzek voltunk, mikor lefeküdtünk, a második barátom szűz volt, én már nem.... SEMMIBEN se volt más. Én ugyanúgy izgultam, és vártam az első alkalmat, mert hát vele első volt... Azt megértem, ha azzal baja van valakinek, hogy a barátnő-jelöltről kiderül, hogy átment rajta az egész város, de nem értem miért baj, ha volt 1-2 kapcsolata, aminek része volt a szex. Elég konzervatív vagy. Ami persze nem akkora baj, de elég sértő ez a duma, hogy undorítóak a nem szűz lányok, nem fog bejönni sok embernek.

Amúgy szerintem inkább creepy, én ha megtudnám a pasimról hogy csak azért választott engem mert szűz vagyok, hanyatt-homlok menekülnék, ez nagyon bizarrul hangzik... o.O

2015. márc. 29. 16:00
 23/30 anonim ***** válasza:

Óvoda? Najó ez beteg.

Igazából szerintem mindenfele vannak, de mivel nincs egy ilyen szűzesség szűrő nehéz rájuk találni.

2015. márc. 29. 16:03
 24/30 A kérdező kommentje:
22: Számomra az átment rajta a fél város és a volt már 1 kapcsolata előttem az nagyjából ugyanazt jelenti, tehát, hogy volt már előttem valaki benne. Ez a tény az, ami undorító. Nem tudnék elvonatkoztatni a dologtól, hogy olyan ajkakkal csókolna, amivel nemrég még más farkát szopta. Amúgy nem azért választanék valakit mert szűz, hanem az lenne kizáró ok, ha nem lenne az. És ez nagy különbség.
2015. márc. 29. 16:10
 25/30 anonim ***** válasza:
"bemocskolták" undorító vagy szerintem
2015. márc. 30. 21:39
 26/30 A kérdező kommentje:
25: Sokkal kevésbé, mint azok a lányok, akik már feküdtek le más pasikkal.
2015. márc. 30. 22:08
 27/30 anonim ***** válasza:

Hééhéé, kommentelők. Most komolyan, nektek nem mindegy, hogy ő "tisztán" de boldogtalanul fog meghalni? Nem mindegy, hogy a boldog és kielégítő szexuális életet élő nőket lenézi? Mert nekem aztán teljesen mindegy. :)

Egy boldog, többszörösen is bemocskolt nő, aki most szervezi az esküvőjét a szintén mocskos és nagyon boldog vőlegényével :) További szép estét!

2015. márc. 31. 21:26
 28/30 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot, épeszű hölgyemény! (#25 vagyok)
2015. ápr. 1. 00:55
 29/30 anonim válasza:

Régi kérdés, látom, de hozzá szeretnék tenni annyit a témához, hogy nagyon kifinomult a szó és mondathasználatod, kedves kérdező! (nem irónia, tényleg. Olvastam a válaszaid és 1-2 mondatot muszáj volt újra olvasnom, mert nagyon szépen fejezted ki velük magad.)

És hogy ne (annyira) offoljak itt a válasz a kérdésre, ami amúgy már gondolom tárgytalan, mert a kérdező azóta hatszor veszítette el a szüzességét:

Szerintem a félénkebb, önbizalomhiányos nők között hamarabb lehet találni szütet:)

2017. márc. 4. 22:23
 30/30 anonim válasza:
Bocsánat, *szüzet
2017. márc. 4. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!