Merre találhatnék szűz barátnőt?
"Egy tapasztalt lány nem érdekel, hiszen van összehasonlítási alapja"
attól hogy valakinek nincs összehasonlítási alapja, meg tudja állapítani hogy jó volt-e a szex vagy nem
és mi az hogy bemocskolták? és ha veled feküdne le egy szűz lány, akkor te nem mocskolnád be? (hogy a te szavaiddal éljek)
Kérdező, nagyon önbizalomhiányos lehetsz. Hidd el, hogy te is érékes vagy, ne a nőkön verd le a saját hibáidat.
Egy huszonéves nő, aki nem fapina, biztos lehetsz benne, hogy nem szűz. És nincs ezzel semmi baj, az ember így tapasztal és él. Hidd el, ha félsz attól, hogy nem leszel neki elég, akkor csak eltaszítod magad a lehetőségektől. Ha a nőket a szüzesség alapján skatulyázod be, akkor te a legkevésbé sem az emberre, a lelkére vagy kíváncsi, csak egy biológiai tényezőre. Egy szűz nő is észreveszi, ha csak a egyedül a szüzessége számít neked. És hanyatt homlok menekülni fog egy olyanhoz, aki nem így beszél a női nemről, mint egy zsepiről.
"Tisztelem azokat a nőket, akik még szüzek, akik meg nem, azok nem is érdemlik meg a tiszteletet. "
AZIGEN :D Tehát menjek a pokolra, amiért 3 éve szerettem valakit, és le mertem feküdni vele? A mostani (második) páromat szívből szeretem, és hidd el nem azzal telnek unalmas perceim, hogy összehasonlítsam az exemmel. Rohadtul nem gondolok az exre, meg hogy milyen volt vele szexelni.
Mondom ezt úgy, hogy én nagyon örültem annak, hogy a barátom szűz. Valahogy jó érzés elsőnek lenni, ezt megértem, de marhaságnak tartom, hogy ez feltétel, és ha nem szűz a lány akkor undorodsz tőle.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!