Találhatnék 20 éves szűz férfiként barátnőt?
Nem volt még barátnőm soha se. Volt akivel össze akartam jönni de csak 1 volt akivel a randiig eljutottam, de sajnos nem sikerült túl jól, vele már nem is tartom a kapcsolatot.
Azóta volt 1-2 lány aki komolyabban tetszett de nem tudtam hogyan kerülhetnék hozzá közelebb, mit mondjak, mit csináljak, hogy érezze hogy nem barátkozni akarok vele és nem csak beszélgetni. Volt olyan lány aki tetszett de nem tudtam még a nevét se. Kevés lány ismerősöm van.
Én meg 30 évesen is szűz voltam, mert van vmi gondom egészségileg, de ez nem ide tartozik.
A lényeg, hogy nem járok szórakozni gyakran, ha mégis, hát ott amilyen pasik voltak... (mert nő vagyok)
Aztán eluntam és felregisztráltam magam társkereső oldalakra 4-5 helyre is!
Nem azonnal, de rá egy évre kb. rám talált az igaz szerelem, ami a mai napig tart! :)
Regizz te is, ott könnyebb ismerkedni, nagyobb a "választék" is. Szerintem te is visszahúzódó típus vagy, mint a párom, ő se szórakozott stb, így maradt az internet neki is. Így talált rám. :)
Próbáltad már az internetes társkeresőket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!