Hány évesen vagytok még szüzek és miért, mi miatt?

21
nem nézek ki jól
nem vagyok gazdag
társaságban nem működök pia nélkül

#8-asnak:
"Pedig simán lehetne egyéjszakás kalandom, de ez nekem nem kell."
Asszed simán? Csináld meg, és elhisszük. :P
Amúgy no offense. De szórakozóhelyen én eddig csak smárolásig jutottam, azt is már sok éve (és nagyon hirtelen). Annál tovább csak egy (1 darab) privátabb buliban jutottam.
28/f
17L
eddig 2 baratom volt, az egyik masfel honapig, a masik 3 honap. A masfel honapossal fel se merult valahogy a szexkerdes, a 3 honapos pedig távkapcsolat volt. Igazan egyutt egy hetet tudtunk tolteni, egy taborban, ott a satorban pedig vegul mind2en ugy gondoltuk, hogy jobb, ha nem ugy vesztem el a szuzessegem es ezert nem tortent meg vegul. Orulok, hogy igy alakult, es nem vesztettem el ott, de szerintem nem bantam volna meg azt se, ha vegul megis.:)
Nem vagyok elégedett a külsőmmel, mára szinte nncs is önbizalmam.
Régen igazi szófosó vltam,könnyen ismerkedtem,beszélgettem. Ma már akkor is dadogok néha,ha olyan témáról kérdeznek,ami egyébként érdekel.
Nyáron viszont tuti elveszítem, vagy barátnőt szerzek vagy elmegyek prostihoz...
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!