Miért van ennyi 18-19 vagy akár még idősebb olyan lány akik nagyon jól néznek ki, nagyon értelmesek, akár még közvetlen viselkedésűek, és jófejek, ennek ellenére mégis szüzek? Ilyen lányok miért vagytok szüzek?
mert aki értelmes, az nem adja oda magát, egy bmw ért, mg pár smúzolós szövegért, esetleg némi cashért merthogy gazdag az ipse....
szóval várnak egy NORMÁLIS srácra, aki megbecsüli őket...ehelyett sokszor átverik szegényket...ezért megvana véleményük a pasikról...és ezekután meg szerencsétlen normális, dolgozó, becsületes srácoknak nem lesz esélye mert "átver, ő is pasi ,csak a szexre hajt" stb indokok...
szóval a gazdag k/csögöket szájbaverném én is szívesen, mert miattuk annyira nehét sok ténylegesen normális srácnak barátnőt szerezni!
Az ilyen lányoknak óriási bizalom kell a szexhez... és ezek szerint valószínűleg senki se tudott ennyire a bizalmukba férkőzni.
Bár Én nem vagyok szűz, de ugyan így vagyok ezzel. Most ért véget egy nagyon hosszú kapcsolatom... és hát nem tudom, hogy mikor tudnék még egyszer úgy valakiben megbízni, mint volt páromba.
Nekem a nővérem olyan, mint amit leírtál. Ő 15 éves korában depressziós volt, ezért kicsit visszahúzódóbb volt, mára már rengeteg pasi hajt rá, de ő úgy érzi nem áll rá készen, és nem akarja akárkivel.
14/L (a tesóm 18)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!