Nem nézek ki idősebbnek a koromnál, mégis mindig a nálam lényegesen idősebb (35-45) éves férfiak találnak meg. Mitől lehet ez?
Szerintem nem sok köze van a korhoz a dolognak. Én meg 23 vagyok és már 17 évesen is 31 éves pasim volt. Bevonzottam őket, mivel engem is az idősebbek érdekelnek.
Szóval, nem hiszem, hogy különösebb oka van annak, mármint kor ügyileg, hogy bejössz nekik.
Találkozol egyáltalán korosztályodba tartozó fiúkkal?
Mondjuk én még nem találtalak meg.
Velem is ez volt, sok kolléga és ügyfél próbálkozott be, a többség házas volt. Amikor visszakérdeztem, hogy és az asszony, akkor jött a süket duma, hogy de ők már nincsenek úúúúgy együtt, meg rossz a házasságuk, blabla.
Mitől van ez? Mert a férfiak olyan mint a hal, a farkuk hajtja őket.
őkhöz értő, szerintem jóképű, magát jól tartó 34 éves férfi vagyok. Én is mindig a 20-30 közötti korosztályra hajtok (inkább 18-28). Miért? Mert ők a legjobbak. Miért hajtanék egy öregebb, 30-35-40 éves nőre, ha megkaphatok egy 25 évest is?
Kb. minden második lány abból a korosztályból eléggé nyitott a 10-15 évvel idősebbek közeledésére is, sőt! Néha csak lófrálok egy órát valamilyen egyetemi épület körül és megszólítok egy pár lányt, amikor olyan kedvem van. Még amelyik végül nem érdeklődik végül, az is elég nyitott a beszélgetésre. Sokkal üdébbek, frissebbek velük a beszélgetések is, mint egy 30 évessel például. Ők még sokkal gondtalanabbak. Kellemesebben érzem magam velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!